Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές επειδή…

Λεβέντης: Ο Τσίπρας θα πάει σε εκλογές επειδή…

Επίτευξη συμφωνίας και εκλογές λόγω διαφωνιών εντός του ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ο Βασίλης Λεβέντης.

«Εγώ περίμενα τις εκλογές γύρω στον Οκτώβριο αλλά οι πληροφορίες μου εδώ και λίγες ημέρες είναι ότι είναι κλεισμένος στον εαυτό του ο κ. Τσίπρας και έχει αποφασίσει να κάνει εκλογές με κάποια γκάλοπ τα οποία έχει. Θα βάλει τον όρο ότι αυτός θα κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ ενώ όλοι οι άλλοι με τις αντιφάσεις και τις ανακολουθίες τους αποτελούν κίνδυνο. Δηλαδή θα δούμε ο Τσίπρας να ζητάει από το λαό να μείνει η Ελλάδα στο ευρώ» τόνισε ο κ. Λεβέντης.

Όπως είπε οι «αντάρτες δεν θα είναι από τους 53». «Γενικά υπάρχει μια δυσφορία μέσα στην Κοινοβουλευτική Ομάδα ότι δεν έχουν γίνει γνωστά τα μέτρα, ότι τελικά όλα θα περάσουν και η κάβα των 3,5 δισ. και είναι βαρύ το φορτίο. Καλείται η Κοινοβουλευτική Ομάδα να σηκώσει όλο αυτό το φορτίο και μετά είναι και η διαχείριση. Πείτε ότι ψηφίζουν και οι 153 μετά υπό το βάρος της πραγματικότητας μπορεί να έχουμε διαρροές. Ο Τσίπρας επιχειρεί και λέει στους ξένους ότι η εκλογική διαδικασία  είναι η καλύτερη διασφάλιση, παρά η Βουλή.  Δηλαδή τη φορά αυτή, ο λαός δεν μπορεί να λέει δεν ήξερα και έχουν καταλήξει ξένοι και Έλληνες στην άποψη ότι εκλογές μέσα σε 25 μέρες θα έδιναν μια νομιμότητα στα μέτρα» επεσήμανε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

«…Θα πάει σε εκλογές ο Τσίπρας και για αυτό δεν κινείται, δεν βγαίνει έξω. Θα το παρουσιάσει ως έναν αιφνιδιασμό και θα γίνουν σύντομα οι εκλογές» επανέλαβε ενώ ερωτηθείς ποιος θα τις κερδίσει σημείωσε:

«Η μεν ΝΔ έχει μια τάση ευφορίας ότι θα τις κερδίσει εκείνη αλλά ο Τσίπρας ισχυρίζεται ότι έχει κάποιες μυστικές δημοσκοπήσεις. Όταν σηκωθεί ψηλά το θέμα του ευρώ και των αλλαγών και των μέτρων η ΝΔ δεν θα έχει αντίλογο. Εν τω μεταξύ είναι χωρισμένη στα πέντε η ΝΔ αυτή τη στιγμή…

Με βάση αυτά που βλέπω πρέπει να είναι η ΝΔ αλλά ο Τσίπρας θα κάνει το σάλτο μορτάλε… Θα προσπαθήσει να κάνει εκλογές ουσίας και πολιτικής αντιπαράθεσης θεωρώντας ότι θα πείσει…»

Καταλήγοντας ο κ. Λεβέντης είπε ότι αν γίνουν εκλογές, θα βρεθούν πολλά κόμματα εκτός Βουλής. «Θα βρεθούν εκτός Βουλής ο Θεοδωράκης και ο Καμμένος σίγουρα και στο όριο του 3% είναι το ΠΑΣΟΚ το οποίο δολίως το παρουσίασαν στις δημοσκοπήσεις 8% …» ανέφερε.

 Σχόλια