Λιποθυμία σε σχολείο της ομογένειας στην Αστόρια την ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Λιποθυμία σε σχολείο της ομογένειας στην Αστόρια την ώρα της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα (βίντεο)

Με τραγούδια σπουδαίων Ελλήνων μουσουργών, όπως «Η Οδός Ονείρων» του Μάνου Χατζηδάκι, οι μαθητές σχολείου της ομογένειας στην Αστόρια της Νέας Υόρκης υποδέχτηκαν λίγο νωρίτερα τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα.

Η επίσκεψη του κ. Τσίπρα στο ομογενειακό σχολείο, στο περιθώριο της συμμετοχής του στην ετήσια Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ, πραγματοποιήθηκε σε κλίμα συγκίνησης.

Μιλώντας στους μαθητές του ελληνοαμερικανικού σχολείου της Αστόρια «Άγιος Δημήτριος», ο κ. Τσίπρας τόνισε μεταξύ άλλων ότι η γνώση στη σημερινή εποχή αποτελεί το μεγαλύτερο εφόδιο και υπογράμμισε ότι πρέπει να είναι υπερήφανοι για την Ελλάδα, όχι μόνο για το παρελθόν της, αλλά και για το παρόν της, καθώς η χώρα μας στο θέμα των προσφύγων και των μεταναστών αυτή τη στιγμή αναδεικνύει το ανθρώπινο πρόσωπο της Ευρώπης.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του κ. Τσίπρα, ένας άνδρας ο οποίος βρισκόταν από πίσω του, μαζί με τη χορωδία του σχολείου, λιποθύμησε. Όπως ήταν φυσικό, ο πρωθυπουργός έσπευσε να δει τι συμβαίνει, και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα οι άνθρωποι που έσπευσαν να βοηθήσουν καθησύχασαν και τους υπόλοιπους στην αίθουσα λέγοντας ότι όλα είναι εντάξει και ο άνδρας δεν είχε χτυπήσει.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:Σχόλια