Λιποθύμησε η Γερμανού on air! ΒΙΝΤΕΟ

Λιποθύμησε η Γερμανού on air! ΒΙΝΤΕΟ

Λιποθυμικό επεισόδιο συνέβη στη Ναταλία Γερμανού κατά τη διάρκεια της εκπομπής της το μεσημέρι της Πέμπτης. Όταν μπήκε η Ναταλία στο στούντιο, μετά από 45 λεπτη καθυστέρηση είπε: «Θα περάσουν όλα. Μην ασχολείστε μαζί μου, υπάρχουν πολλά σοβαρότερα πράγματα να ασχοληθούμε».

Ο σκηνοθέτης απέφευγε να δείχνει στο πλάνο την παρουσιάστρια, ωστόσο στα λίγα δευτερόλεπτα που την είδαμε, η Ναταλία  σκούπιζε τα μάτια της και φαινόταν ιδιαιτέρα αναστατωμένη και ταλαιπωρημένη με κανέναν να μην μπορεί να καταλάβει την αιτία.

Λίγο αργότερα, κι ενώ η Ναταλία είχε εξαφανιστεί από το πλατό, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξήγησε στους τηλεθεατές: «Επειδή μας ρωτάτε στο Τwitter και στο Facebook και μας εκφράζεται την εύλογη απορία, πού είναι η Ναταλία μας σήμερα και γιατί έχει εμφανιστεί τόσο λίγο, θα σας πω ότι είχε ελαφρύ επεισοδιάκι, ψιλολιποθυμικό το λες. Είναι καλά, προσπαθεί να ηρεμήσει και το πιθανότερο είναι να είναι κοντά μας σήμερα κάποια στιγμή της εκπομπής. Είναι καλά πάντως».

Η δήλωση της παρουσιάστριας:

«Επειδή βλέπουν φίλοι και συγγενείς, δεν θέλω να μου ανησυχείτε. Είμαι σε μια κατάσταση πια… υπερβολικά κουρασμένη. Νομίζω ότι οι αντοχές μου με εγκατέλειψαν κάπου εδώ, συν θερμοπληξία, συν όλα… και κάπως έτσι τα ‘φτυσα και ο οργανισμός μου αρχίζει να με αποχαιρετάει σιγά σιγά -με την καλή έννοια. Θα κάνω μια προσπάθεια μπας και τη βγάλω καθαρή αυτή την εβδομάδα.

Δεν είμαι και στην πρώτη μου νεότητα. Αν ήμουν 28 θα είχα άλλες αντοχές. Το είχα πει από την αρχή, μη με βάλετε να κάνω καθημερινό δεν θα το αντέξω. Είχα προειδοποιήσει εγώ γι’ αυτό και λίγο πριν το τέλος κλάταρα».Σχόλια