Ληστές ρήμαξαν το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου

Ληστές ρήμαξαν το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου

Στο στόχαστρο των ληστών, μπήκαν χθες το βράδυ το σπίτι γνωστής δημοσιογράφου στην περιοχή της Πεντέλης κι άλλων τριών οικογενειών τα οποία σχεδόν δίπλα από το σπίτι του Πρώην προέδρου της Δημοκρατίας Χρήστου Σαρτζετάκη.

Η σπείρα των διαρρηκτών που αποτελείται από επαγγελματίες του είδους χθες το βράδυ ρήμαξε την περιοχή της Πεντέλης. Ανάμεσα στα θύματα της ήταν η γνωστή δημοσιογράφος του τηλεοπτικού σταθμού Alpha Ηρώ Καριοφύλλη και ο απόστρατος στρατηγός της Αστυνομίας σύζυγος της, Μανώλης Κατριαδάκης, ο οποίος μάλιστα έχει διατελέσει κι Επιτελάρχης της ΕΛΑΣ.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διαρρήκτες μπήκαν στο σπίτι της δημοσιογράφου την ώρα που έλειπε τόσο η ίδια όσο και ο άνδρα της. Μπήκαν στο σπίτι τους στην Πεντέλη μεταξύ 7:55 – 8:15 και μέσα σε διάστημα 20 λεπτών κατάφεραν να πάρουν το χρηματοκιβώτιο που περιείχε χρήματα, κοσμήματα αλλά και πολύτιμα έγγραφα.

Οι δράστες κατέστρεψαν το συναγερμό, τον οποίο αφού έβγαλαν από τον τοίχο του μπαλκονιού στη συνέχεια τον πέταξαν μέσα σε ένα κουβά με νερό, ενώ κατά την εισβολή στη ισόγειο της διπλοκατοικίας που διαμένει η αστυνομική συντάκτης του Alpha πραγματοποίησαν μεγάλες ζημιές.

Διαβάστε επίσης: Σπείρα διαρρηκτών τρομοκρατεί τα βόρεια προάστια – Διέπραξε τέσσερις ληστείες σε μιάμιση ώρα

 Σχόλια