Ληστεία-σοκ στο Λουτράκι

Ληστεία-σοκ στο Λουτράκι


Tης Ελευθερίας Σπυράκη

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μέσα στο ίδιο της το σπίτι μια 54χρονη γυναίκα στο Λουτράκι το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου, όταν τέσσερις ένοπλοι, εισέβαλαν στην οικία της, με σκοπό να την ληστέψουν. Το ereportaz αποκαλύπτει το βίντεο ντοκουμέντο το οποίο καταγράφει την βιαιότητα των δραστών οι οποίοι φέρονται να ζήτησαν 5 εκατ. ευρώ, αλλιώς θα επιστρέψουν!

Αξίζει να σημειωθεί πάντως η δυσκολία των τοπικών αστυνομικών Αρχών να περαιώσουν την έρευνα και να οδηγηθούν στον εντοπισμό των δραστών παρ’ ότι υπάρχουν ενδείξεις για το ποιοι μπορεί να κρύβονται πίσω από την συγκεκριμένη υπόθεση και ποια είναι τα κίνητρά τους, καθώς πρόκειται για κάτι παραπάνω από μια απλή ληστεία.

Σε επικοινωνία του ereportaz με την οικογένεια, έγινε γνωστό πως την επίμαχη ημέρα λίγα λεπτά μετά τις επτά το πρωί, τέσσερις άντρες με καλυμμένα τα πρόσωπα τους, μπήκαν στην οικία από την πόρτα του γκαράζ, πέντε λεπτά αφού είχε αποχωρήσει ο σύζυγος της (πολύ γνωστός επιχειρηματίας), πετυχαίνοντας την 54χρονη στο μπάνιο.

Από εκείνη την στιγμή και για τις επόμενες δυο ώρες η άτυχη γυναίκα, έζησε τον απόλυτο τρόμο, αφού την ακινητοποίησαν , δένοντας χέρια και πόδια και χτυπώντας την στο κεφάλι , κάθε φορά που δεν τους έδινε την απάντηση που ήθελαν. Η 54χρονη , όπως δήλωσε στο ereportaz, αρχικά τους έδωσε το πορτοφόλι της για να πάρουν ότι βρουν μέσα και να τελειώσει η όλη περιπέτεια της, ωστόσο οι κουκουλοφόροι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από το ποσό, λέγοντας της ευθαρσώς ότι ήρθαν για να εισπράξουν το ποσό των 5.000.000 ευρώ και χρυσές λίρες. Οι δράστες, αφού έψαξαν κάθε πιθανό σημείο του σπιτιού, τελικώς απέσπασαν 70.000 ευρώ και άλλα μικροαντικείμενα και έφυγαν.

Στο στόχαστρο των ληστών όλη η οικογένεια

 Στο σημείο αυτό πρέπει να αναφερθεί ότι οι δράστες μια ημέρα πριν, είχαν εισβάλει και στο σπίτι της κόρης του ζευγαριού στην Αθήνα, ενώ εκείνη ήταν εκτός . Μάλιστα ένας εκ των δραστών λίγο πριν αποχωρήσουν από το σπίτι της 54χρονης στο Λουτράκι της είπε ότι η κόρη της ήταν πολύ τυχερή που δεν βρισκόταν μέσα στο σπίτι και την απείλησε ότι θα επιστρέψουν ξανά στο σπίτι τόσο στης ίδιας, όσο και της θυγατέρας της για να πάρουν αυτό που θέλουν.

«Δεν μπήκαν τυχαία στο σπίτι»

Ήδη στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται υλικό από τις κάμερες ασφαλείας που έχουν καταγράψει την επίθεση των τεσσάρων «ποντικών» , παρόλα αυτά ο σύζυγος της 54χρονης δήλωσε μετά βεβαιότητας: «H επίθεση ήταν στοχευμένη, σίγουρα κάποιος τους έστειλε…δεν μπήκαν τυχαία στο σπίτι».

 

Δείτε τo βίντεο από την κάμερα ασφαλείας που κατέγραψαν τους ληστές

 

Δείτε την έλευση των ληστών στις: (7:56:42)

ke

 

 Σχόλια