Λονδίνο: 15χρονη δέχεται βάναυση επίθεση από συμμαθήτριές της – Τη χτυπούσαν & τραβούσαν βίντεο για να το «ανεβάσουν»

Λονδίνο: 15χρονη δέχεται βάναυση επίθεση από συμμαθήτριές της – Τη χτυπούσαν & τραβούσαν βίντεο για να το «ανεβάσουν»

Ένα σοκαριστικό βίντεο, στο οποίο καταγράφεται η επίθεση που υπέστη μια 15χρονη κοπέλα από πέντε συμμαθήτριές της, κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του Διαδικτύου προκαλώντας έντονες αντιδράσεις. Όπως έγινε γνωστό, το περιστατικό έλαβε χώρα σε σχολείο του ανατολικού Λονδίνου.

Στο βίντεο, η άτυχη κοπέλα ρίχνεται στο πάτωμα και ξυλοκοπείται βάναυσα από πέντε άτομα, τα οποία την κλωτσούν και της ρίχνουν μπουνιές στο πρόσωπο και το σώμα.

Η μητέρα της 15χρονης που κατήγγειλε το γεγονός είπε ότι αφού την ξυλοκόπησαν στη συνέχεια της έκλεψαν τα παπούτσια. «Νιώθω πληγωμένη και αηδιασμένη. Δεν μπορώ να δω το βίντεο, δεν μπορώ να ακούω τις κραυγές πόνου της κόρης μου. Η επίθεση διήρκησε μερικά λεπτά αλλά η κόρη μου αισθάνεται πώς ακόμα ζει τον εφιάλτη της επίθεσης. Αυτά τα κορίτσια θα μπορούσαν να την είχαν σκοτώσει με μια κλωτσιά. Η κόρη μου δε θέλει να βγει από το σπίτι. Το μόνο που θέλουμε εμείς είναι να τιμωρηθούν για την αποτρόπαια πράξη τους», ανέφερε σχετικά η μητέρα της άτυχης κοπέλας.

Αξιοσημείωτο, ωστόσο, είναι, ότι οι πέντε κοπέλες που δε δίστασαν να φέρουν την 15χρονη στην κατάσταση που φαίνεται στις φωτογραφίες, βιντεοσκόπησαν και τις πράξεις τους, και οι ίδιες «ανέβασαν», μάλιστα, στο διαδίκτυο.

2Σχόλια