Μαλέλης: Διαγράφηκα για την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

Μαλέλης: Διαγράφηκα για την κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

Ιδιαίτερα καυστικός σε ότι αφορά τους κυβερνητικούς χειρισμούς αλλά και ανήσυχος για τις απόπειρες φίμωσης του Τύπου, εμφανίστηκε ο διευθυντής ειδήσεων του ΣΚΑΙ, Σταμάτης Μαλέλης. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Πέτρο Κουσουλό και προβλήθηκε στην εκπομπή «Σπίτι Σπιτάκι» ο κ. Μαλέλης ήταν αποκαλυπτικός για την υπόθεση διαγραφής του από την ΕΣΗΕΑ.

Ανέφερε χαρακτηριστικά ότι «οποίος διαβάσει το σκεπτικό της απόφασης, πρέπει να ντραπεί για την ελευθεροτυπία στην Ελλάδα».

«Εμένα με διέγραψαν γιατί κάποιοι δημοσιογράφοι εξέφρασαν, λέει, άποψη υπέρ του «ναι». Δηλαδή, θα έπρεπε εγώ να πάω στο στούντιο και να τους… πυροβολήσω ή να τους λογοκρίνω, να κάνω λογοκρισία. Δεν πιστεύω ότι αυτοί οι τρεις συνάδελφοι πήραν την απόφαση να με τιμωρήσουν, ότι εγώ προπαγάνδιζα», ανέφερε και πρόσθεσε: «Πρέπει να υπάρχει κάτι άλλο, να υπάρχει μια εντολή, πρέπει να υπάρχει ένα σκεπτικό που έχει άμεση σαφήνεια με την σκληρή κριτική που κάνω στον ΣΥΡΙΖΑ».

Παράλληλα αναφέρθηκε στην κυβέρνηση λέγοντας ότι «δεν είναι αριστέρη», πρόσθεσε ότι 15 μήνες δεν πέρασε ούτε ένα αριστερό μέτρο, ενώ σχολιάζοντας το θέμα με τις τηλεοπτικές άδειες επεσήμανε ότι η κυβέρνηση επιθυμεί να «εφευρίσκει εχθρούς».

Επιπλέον ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στην χρόνια μάχη του με την κατάθλιψη, την σχέση με το νησί του, την Μυτιλήνη, αλλά και την κόρη του Δέσποινα.

 


Σχόλια