Μάλωσε ο Πάριος με τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών – «Άσε τις εξυπνάδες μπροστά στον κόσμο» (video)

Μάλωσε ο Πάριος με τον Δήμαρχο Νεάπολης – Συκεών – «Άσε τις εξυπνάδες μπροστά στον κόσμο» (video)

O Γιάννης Πάριος κατά τη διάρκεια της συναυλίας που έδωσε χθες στο Ανοιχτό Θέατρο Συκεών λογομάχησε με τον δήμαρχο, Σίμο Δανηιλίδη.

Ο Γιάννης Πάριος όταν άρχισε να ψιχαλίζει είπε στον κόσμο: «δεν φεύγει κανείς, θα συνεχίσω», όπως σημειώνει το makthes.

Στις πρώτες θέσεις καθόταν ο δήμαρχος κ. Δανηιλίδης, ο οποίος όταν σηκώθηκε ανήσυχος, ο τραγουδιστής τον ρώτησε τι συμβαίνει. Εκείνος του απάντησε ότι θα ήταν καλύτερο να σταματήσει για να μην υπάρξει πανικός, όταν η βροχόπτωση γίνει πιο έντονη.

«Δεν είναι σεισμός για να γίνει πανικός, βροχούλα είναι, θα δροσιστούμε» απάντησε ο τραγουδιστής, συνεχίζοντας να τραγουδάει. Ο δήμαρχος Νέαπολης Συκεών δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του, έκατσε στη θέση του, κάνοντας τον σταυρό του.

 

Μπορεί η βροχή να δυνάμωσε, ωστόσο, ο Γιάννης Πάριος συνέχισε να τραγουδάει και να αποθεώνεται από τον κόσμο. Κάποια στιγμή, όμως, το ρεύμα έπεσε με αποτέλεσμα να κλείνουν τα μικρόφωνα και ο ήχος.

«Δήμαρχε, το ρεύμα γιατί το έκλεισες; Εσύ το έκλεισες; Μη το πω… Πες να το ανοίξουνε», είπε εμφανώς ενοχλημένος ο Γιάννης Πάριος και συνέχισε να ρωτάει τον δήμαρχο αν έκοψε το ρεύμα. Ο κ. Δανιηλίδη τον πλησίασε τον και να λέει με έντονο ύφος ότι είναι καλύτερα που σταματάει η συναυλία «για να μην γίνει κάτι κακό». «Εγώ δεν έκοψα κανένα ρεύμα, άσε τις εξυπνάδες. Αν είχε κοπεί το ρεύμα θα είχαν κοπεί και τα πάνω», είπε.

«Δεν τα ξέρω αυτά, εγώ δεν είμαι δήμαρχος» απάντησε ο Γιάννης Πάριος και ο Σίμος Δανιηλίδης είπε: «τώρα μπροστά στον κόσμο να λες τέτοια εξυπνάδα δεν κάνει, ότι ο δήμαρχος έκοψε το ρεύμα». Τότε, ο Γιάννης Πάριος γύρισε και είπε στον κόσμο ότι ο δήμαρχος δεν έκοψε το ρεύμα με ειρωνικό ύφος, ενώ ο δήμαρχος έφυγε βρίζοντας.


Σχόλια