Μανιάτης: Προφανώς στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται τις αυξήσεις στα εισιτήρια ως φιλολαϊκό μέτρο…

Μανιάτης: Προφανώς στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται τις αυξήσεις στα εισιτήρια ως φιλολαϊκό μέτρο…

Επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο υπεύθυνος της ΚΟ της Δημοκρατικής Συμπαράταξης για Ενέργεια, Περιβάλλον και Υποδομές, Γιάννης Μανιάτης, αναφορικά με την επικείμενη αύξηση του εισιτηρίου στα μέσα μεταφοράς.

«Αύξηση των εισιτηρίων κατά 17% μας προανήγγειλε ο υπουργός Μεταφορών ως πρωτοχρονιάτικο δώρο για την 1.1.2016, με το απλό εισιτήριο να ανεβαίνει από το 1,20 ευρώ στο 1,40 ευρώ», αναφέρει σε σχετική του δήλωση.

«Προφανώς στην κυβέρνηση αντιλαμβάνονται τις αυξήσεις στα εισιτήρια ως φιλολαϊκό μέτρο που με προσμονή ανέμεναν οι πολίτες», σχολίασε ο ίδιος.

«Μετά τις τζάμπα μετακινήσεις, με λεφτά όμως των φορολογουμένων που «χάρισε» ο κ. Σπίρτζης στη διάρκεια του δημοψηφίσματος, μετά την αδιαφορία του να διεκδικήσει από τα συναρμόδια υπουργεία τα αναγκαία κονδύλια, μας ανακοινώνει την αύξηση του ΦΠΑ από 13% σε 23%», πρόσθεσε.

«Δεύτερη φορά αριστερά, αλλά με πρώτη φορά μνημονιακές αυξήσεις αγαθών λαϊκής ανάγκης, δείγμα των γενναίων και ηρωικών διαπραγματευτικών επιτυχιών τους. Άξιος ο μισθός τους!», κατέληξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.Σχόλια