Μάντσεστερ: Ντοκουμέντα φρίκης: Καρέ – καρέ η στιγμή που ο μακελάρης ετοιμάζει την επίθεση

Μάντσεστερ: Ντοκουμέντα φρίκης: Καρέ – καρέ η στιγμή που ο μακελάρης ετοιμάζει την επίθεση

Ο βομβιστής του Μάντσεστερ Σαλμάν Αμπέντι είχε φωτογραφηθεί από κάμερες ασφάλειας στο εμπορικό κέντρο Arndale της πόλης την Παρασκευή το απόγευμα να κρατά ένα σακίδιο που φαίνεται ότι είχε μόλις αγοραστεί, μετέδωσε το κανάλι Sky News.tr

Τρεις ημέρες προτού θέσει σε λειτουργία τη βόμβα που σκότωσε 22 άτομα σε στάδιο του Μάντσεστερ όπου διεξαγόταν μια συναυλία, ο Αμπέντι απέσυρε 250 λίρες (289 ευρώ) από ένα μηχάνημα ATM πριν πάει για ψώνια στο εμπορικό κέντρο γύρω στις 8:00 μ.μ. τοπικής ώρας (10:00 μ.μ. ώρα Ελλάδας), σύμφωνα με το κανάλι που επικαλείται πληροφορίες της αστυνομίας.

Οι δύο χαμηλής ευκρίνειας εικόνες από την τηλεόραση κλειστού κυκλώματος δείχνουν έναν νέο άνδρα, ο οποίος φαίνεται να είναι ο Αμπέντι, όπως μετέδωσε το Sky News, ντυμένος στα μαύρα με ένα μαύρο σακίδιο που έχει φόδρα σε έντονο μπλε χρώμα.

sky

Οι καρτέλες με την τιμή πάνω στο σακίδιο δείχνουν ότι έχει μόλις αγοραστεί, είπε η αστυνομία.

sky2

Οι φωτογραφίες από την έρευνα που εξέδωσε νωρίτερα η εφημερίδα New York Times δείχνουν υπολείμματα μπλε υλικού που η εφημερίδα είπε ότι προέρχονται από ένα σακίδιο μάρκας Karrimor που έφερε ο Αμπέντι.

sky3

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕΠΗΓΗ : Newsbomb.grΣχόλια