Μάρδας: Δύσκολα μπορεί κανείς να πει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε

Μάρδας: Δύσκολα μπορεί κανείς να πει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε

Την άποψη ότι δύσκολα μπορεί κανείς να πει ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν διαπραγματεύτηκε διατυπωσε ο υφυπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Μάρδας.

Ο υφυπουργός συνέχισε: «αν κάποιος μετρήσει τις επιδόσεις αυτής της κυβέρνησης αυτά τα δύο χρόνια και τις επιδόσεις των προηγούμενων κυβερνήσεων, ψυχρά θα διαπιστώσετε ότι αυτές οι επιδόσεις ήταν καλύτερες».

Ο Δημήτρης Μάρδας παραδέχτηκε επίσης πως «σαφώς ο κόσμος κουράστηκε αλλά για να σηκωθεί ένα τρένο και να μπει σε μια άλλη σιδηροτροχιά θέλει χρόνο».

Κατά τον υφυπουργό Εξωτερικών οι στόχοι του πρώτου προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ εξακολουθούν να υφίστανται προσθέτοντας ωστόσο πως έχουν αποκλίνει.

«Υπήρχε ένα πρόγραμμα. Από εκεί και πέρα σε ό,τι αφορά τη διαμορφωση της πολιτικής δεν είμασταν οι μόνοι παίχτες. Αναγκαστήκαμε να αποκλίνουμε από τους στόχους και εκει οδηγήθηκαμε στις εκλογές» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μάρδας μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Όσον αφορά, τέλος, την επιβολή των δυσβάσταχτων μέτρων για τους πολίτες είπε ότι «αυτά τα μέτρα που έχουν επιβληθεί ισχύουν σε βραχυχρόνιο επίπεδο, δεν θα είναι μόνιμα. Ζητούμενο πλέον είναι να αυξηθεί η πίτα της οικονομίας όπως θα γίνει από το 2017».Σχόλια