Μάρδας για επενδύσεις: Η χώρα εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον

Μάρδας για επενδύσεις: Η χώρα εξακολουθεί να παρουσιάζει ενδιαφέρον

Επενδυτικό ενδιαφέρον εξακολουθεί να παρουσιάζει η Ελλάδα σύμφωνα με τα λεγόμενα του υφυπουργού Εξωτερικών και αρμόδιου για τις Διεθνείς Οικονομικές Σχέσεις, Δημήτρη Μάρδα.

όπως εξήγησε σε συνέντευξή του στον Real Fm 97,8 «Όταν μας καλούν στο εξωτερικό και βλέπουμε, και έχουμε δει, μέχρι τώρα, περισσότερα από 100 από τα γνωστά funds, τους επενδυτικούς οίκους, και μας ξανακαλούν, και έχουμε αλληλογραφία, και σε γενικές γραμμές υπάρχει μια κινητικότητα, αυτό δείχνει ότι η χώρα έχει ενδιαφέρον».

«Αυτό που συνηθίζω να λέω είναι το ακόλουθο: δεν χάνει κάποιος μια ώρα από το Χρηματιστήριο, ενώ βράζει το Χρηματιστήριο, να μας δεχτεί κάπου στην Αμερική ή στην Αγγλία, να βρεθούμε σε ένα τραπέζι να σηκώσουμε τα μανίκια, να δώσουμε τις πληροφορίες που χρειάζεται, να λύσουμε απορίες, κάποιος δεν χάνει τον χρόνο του, αν δεν έχει ενδιαφέρον».

«Οπότε, το σημείο εκκίνησης είναι ότι η χώρα εξακολουθεί και παρουσιάζει ενδιαφέρον. Αν δεν παρουσίαζε, τότε μπορώ να σας πω ότι θα είχαμε πρόβλημα», σημείωσε ο ίδιος.

 Σχόλια