Μαρία Νταλιάνη – Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει η μαρτυρία της φίλης της: «Την κακοποιούσε ο πατριός της» (βίντεο)

Μαρία Νταλιάνη – Νέα τροπή στην υπόθεση δίνει η μαρτυρία της φίλης της: «Την κακοποιούσε ο πατριός της» (βίντεο)

Για κακοποίηση κάνει λόγο στη συγκλονιστική της μαρτυρία στην εκπομπή «Tatiana Live» της Τατιάνας Στεφανίδου, φίλη της 21χρονης φοιτήτριας Μαρίας Νταλιάνη, η οποία βρέθηκε νεκρή στον ακάλυπτο της πολυκατοικίας που διέμενε με την οικογένειά της, έξι ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

«Δεν πιστεύω ότι ευθύνεται ο πρώην της. Κάποιος την έριξε από εκεί, μόνο για να φανεί αυτοκτονία. Δεν μπορούσε να σκαρφαλώσει για να αυτοκτονήσει, λόγω του κινητικού προβλήματος που είχε», είπε χαρακτηριστικά για το θάνατο της φίλης της, προσθέτοντας ότι «σίγουρα κάποια κακοποίηση θα δεχόταν από την οικογένειά της και συγκεκριμένα από τον πατριό της. Τώρα τι είδους κακοποίηση δεν ξέρω, ξέρω ότι τσακώνονταν πάρα πολύ. Ναι, κακοποιούνταν στο σπίτι και συγκεκριμένα από τον πατριό της, αλλά δεν ξέρω τι είδους κακοποίηση».

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

Σημειώνεται ότι μέχρι στιγμής οι αρχές δεν έχουν καταλήξει αν ο θάνατος της νεαρής κοπέλας πρόκειται για αυτοκτονία ή για εγκληματική ενέργεια, ή αν ήταν ένα ατύχημα.

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με μαρτυρίες δικών της ανθρώπων, η Μαρία αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα μικροπροβλήματα αφού είχε χωρίσει με τον 23χρονο φίλο της και, όπως εκμυστηρευόταν σε φίλες της, σκεφτόταν ακόμα και να φύγει για την Αλβανία.

Η κοπέλα, σημειώνεται ότι είχε και κινητικά προβλήματα αφού πιο μικρή είχε κάνει πολλές επεμβάσεις στην μέση της.

Νωρίτερα σήμερα, στις 3 το μεσημέρι, συγγενείς και φίλοι κρατώντας λευκά λουλούδια, είπα το τελευταίο «αντίο» στη Μαρία, από το Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.Σχόλια