Μαρινάκης: “Η απάντηση του Ολυμπιακού στη λάσπη είναι οι νίκες”

Μαρινάκης: “Η απάντηση του Ολυμπιακού στη λάσπη είναι οι νίκες”

Στο παγκόσμιο συνέδριο συνδέσμων της “Θύρας 7” βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όπου μίλησε για τον Ρομπέρτο, τις μετεγγραφές των “ερυθρόλευκων” και για πολλά άλλα.

«Τελείωσε μία χρονιά γεμάτη ρεκόρ, για τον Σύλλογο. Μία χρονιά γεμάτη τίτλους και ελπίζω ότι του χρόνου θα είναι ακόμα καλύτερα. Δε διαχωρίζω ποτέ την ΠΑΕ από τον Ερασιτέχνη. Για μένα είναι ένα! Η οικογένεια του Ολυμπιακού είναι μία», ανέφερε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Για τις μετεγγραφές των «ερυθρόλευκων» υπογράμμισε: «Οι μετεγγραφές αργούν λόγω Euro αλλά το θέμα στις μεταγραφές είναι να παίρνεις παίκτες καλύτερους από αυτούς που έχεις στο ρόστερ και για αυτό κοιτάζουμε»!

Για το θέμα του Ρομπέρτο είπε: «Ο Ρομπέρτο θέλει να είναι κοντά στην οικογένεια του και πρέπει κάποια πράγματα, ανθρώπινα, να τα καταλαβαίνουμε. Νομίζω και ο ίδιος θα τοποθετηθεί για το θέμα. Εμείς έχουμε τον καλύτερο Έλληνα τερματοφύλακα, τον Καπίνο, τον καλύτερο Έλληνα ποδοσφαιριστή, τον Φορτούνη και άλλα παιδιά που επίσης πρέπει να στηριχτούν. Και ο Φορτούνης θα ήταν ότι είναι σήμερα αν δεν έπαιρνε ευκαιρίες και αν δεν τον στηρίζαμε;»

«Τόσα χρόνια λάσπη, βαρεθήκαμε να τους ακούμε! Η απάντηση του Ολυμπιακού είναι οι νίκες, οι τίτλοι, το να γινόμαστε διαρκώς καλύτεροι. Και στην Ευρώπη πλέον ο Ολυμπιακός είναι ένα τεράστιο κλαμπ», πρόσθεσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Σε ό,τι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών σημείωσε: «Συνεχίζουμε για δεύτερη χρονιά την πολιτική των πολύ χαμηλών τιμών στα διαρκείας. Την προηγούμενη σεζόν έγινε ιστορικό ρεκόρ από τον κόσμο μας και είμαστε σίγουροι ότι και αυτή τη χρονιά θα υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση! Αυτό που θέλουμε είναι ένα γεμάτο Καραϊσκάκη, γεμάτο ενέργεια, γεμάτο παιδιά που θα γεμίζουν τις καρδιές τους με αγάπη για τον Ολυμπιακό μας».

Για την δημιουργία κλειστού γηπέδου και κολυμβητηρίου: «Εμείς δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε για τον Ολυμπιακό! Αυτά που στους άλλους χαρίστηκαν εμείς τα κάνουμε μόνοι μας. Βλέπετε ότι διαρκώς γίνεται καλύτερο το προπονητικό κέντρο, το Καραϊσκάκη… Είναι και δικό μου όνειρο να γίνει ένα κλειστό γήπεδο και ένα κολυμβητήριο για τον Ολυμπιακό. Και γίνονται συζητήσεις για αυτό. Ίσως αυτό το όνειρο όλων των Ολυμπιακών να γίνει πραγματικότητα πολύ πιο γρήγορα από όσο νομίζετε», κατέληξε ο Βαγγέλης Μαρινάκης απαντώντας σε ερώτηση Σχόλια