Μάρκο Σίλβα: Δεν χάθηκε η πρόκριση

Μάρκο Σίλβα: Δεν χάθηκε η πρόκριση

Στο γεγονός πως ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες του στάθηκε μετά την ήττα από την Μπάγερν ο Μάρκο Σίλβα. «Δεν χάθηκε η πρόκριση», πρόσθεσε.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Είχαμε ισορροπημένη παρουσία, δεν είχαμε επιτρέψει να κάνει φάσεις μέχρι το πρώτο γκολ. Από εκεί και μετά δεν εκμεταλλευτήκαμε να κάνουμε γκολ. Αν το πετυχαίναμε θα ήταν τελείως διαφορετικό. Ήταν πολύ δύσκολα για εμάς, δεν παίζαμε και με την πιο εύκολη ομάδα του κόσμου. Παραδοθήκαμε μετά το 2-0».

Για τον Σαλίνο: «Είμαστε ευχαριστημένοι, μας έλειψαν παίκτες που ήταν βασικοί στην προετοιμασία. Ήμασταν σίγουροι για τον Σαλίνο και το δοκιμάσαμε. Ο Κασάμι και ο Καμπιάσο ένιωσαν κούραση. Είμαι όμως ευχαριστημένος από τον Σαλίνο αλλά και τα άλλα παιδιά».

Για το αν τον αδικεί το σκορ: «Είναι χωρίς αμφιβολία άδικο το αποτέλεσμα. Ήμασταν ισορροπημένοι στο πρώτο ημίχρονο και μέχρι το γκολ που δεχτήκαμε. Ήμασταν άτυχοι στο πως το δεχτήκαμε. Αν είχαμε σκοράρει θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα».

Για το αν συγχωρούν οι μεγάλες ομάδες: «Είναι αλήθεια πως ξέραμε το επίπεδο της ομάδας. Δεν τελείωσε κάτι. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση. Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμα. Έχουμε πολλά παιχνίδια για να διεκδικήσουμε βαθμούς. Δεν σημαίνει πως χάθηκε η πρόκριση».Σχόλια