Μαρτυρία-σοκ για τον παιδόφιλο του Γέρακα

Μαρτυρία-σοκ για τον παιδόφιλο του Γέρακα

Σοκάρει η μαρτυρία ενός εκ των θυμάτων του 52χρονου  υπεύθυνου κυλικείου του Γερακα ο οποίος συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικων κοριτσιών στα οποία έδινε «δωράκια» εάν τον άφηναν να τις θωπεύει.

Σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίσθηκε και βρίσκεται στην διάθεση του eReportaz.gr η μητέρα κατήγγειλε πως η 10χρονη κόρη της κατά την επιστροφή της από το σχολείο, εξομολογήθηκε οτι ο κατηγορούμενος στις 21 Ιανουαρίου την θώπευσε μέσα στο κυλικείο, ενώ αποπειράθηκε να της βγάλει την μπλούζα και να της πιάσει το στήθος με ανταμοιβή μία πορτοκαλάδα.

Όπως δήλωσε η ανήλικη στη μητέρα της, ο 52χρονος χρησιμοποίησε έναν συμμαθητή της 10χρονης προκειμένου να την καλέσει στο εσωτερικό του κυλικείου. «…Με φώναξε ο Χ. και μου είπε πως ο κ. Χ με θέλει στο κυλικείο», δήλωσε η ανήλικη μαθήτρια. Μάλιστα στην κατάθεσή της η μικρή αναφέρει πως ο «κ. Χ όταν έπαιρνα τυρόπιτα ή πορτοκαλάδα, έβγαζε το χέρι του από το τζάμι του κυλικείου» και χάιδευε το παιδί δίνοντάς του δωρεάν το προϊόν που είχε επιλέξει.

Μάλιστα η μητέρα της 10χρονης μαθήτριας, παρέδωσε στις Αρχές την μπλούζα που φορούσε η μικρή την επίμαχη ημέρα με σκοπό την ανίχνευση τυχόν βιολογικού υλικού.

Η μικρή όμως ανέφερε ότι τα ίδια έκανε και σε μια ακόμη συμμαθήτρια της η οποία προμηθευόταν επίσης δωρεάντρόφιμα και αναψυκτικά.

Το συμβάν

Ο 52χρονος, ο οποίος είναι μόνιμος κάτοικος Γέρακα, εντοπίστηκε στον χώρο εργασίας του στα Σπάτα και οδηγήθηκε στην αστυνομία καθότι έδινε πορτοκαλάδες και τυρόπιτες προσεγγίζοντας ανήλικα κοριτσάκια του Δημοτικού για να ικανοποιήσει τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο κατηγορούμενος ομολόγησε ότι είχε προβεί σε παρόμοιες πράξεις σε βάρος του κοριτσιού από τις 18 έως τις 21 Ιανουαρίου προσφέροντας δωρεάν τρόφιμα. Επίσης, ομολόγησε ότι είχε κάνει το ίδιο σε βάρος δύο ακόμη 11χρονων κοριτσιών της Ε΄ Δημοτικού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κυλικείο είχε μισθώσει η γυναίκα του και ότι όταν απουσίαζε λόγω προβλημάτων υγεία πους είχε παρουσιάσει το τελευταίο διάστημα, παρέδιδε τη λειτουργία του στον σύζυγό της.

Σε βάρος του 52χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία για αποπλάνηση παιδιού και ασέλγεια με ανήλικο έναντι αμοιβής κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση και μετά την απολογία του Προφυλακίσθηκε. Η δε σύζυγος του δηλώνει έκπληκτη και κίνησε ήδη νομικές διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίουΣχόλια