Μαρτυρία στελέχους για ΓΓΕΕ: Οι συνθήκες «εγκλεισμού» θύμιζαν hot spot για υποψήφιους καναλάρχες

Μαρτυρία στελέχους για ΓΓΕΕ: Οι συνθήκες «εγκλεισμού» θύμιζαν hot spot για υποψήφιους καναλάρχες

Στη φόρα βγήκαν μόλις μερικές ημέρες μετά, οι συνθήκες που επικρατούσαν στο κτίριο της ΓΓΕΕ κατά την διάρκεια του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ένα απο τα στελέχη που διεκδίκησαν μία τηλεοπτική άδεια, περιγράφει την εμπειρία του από τη μαραθώνια διαδικασία, με άθλια σχόλια για όσα  έζησαν έγκλειστοι σε εκείνο το κτίριο.

Image result for ΓΓΕΕ

Διατηρώντας την απόλυτη ανωνυμία το, ο συγκεκριμένος «μάρτυρας», παρομοίασε την έξοδο τους απο την ΓΓΕΕ με μια σύγχρονη έξοδο του Μεσολογγίου, μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

«Από τον στρατό είχα να νιώσω τόσο κουρασμένος και τόσο βρώμικος. Αφού κάποια στιγμή σκέφτηκα πως οι εμπνευστές αυτού του τύπου διαγωνισμού είχαν προβλέψει εξαρχής και τις άθλιες συνθήκες διαβίωσης των συμμετεχόντων για να αποπροσανατολίσουν τους συμμετέχοντες».

 

Ένα γραφείο περίπου 50 τ.μ. ήταν ο χώρος οπού γυναίκες και άντρες, δίχως κανέναν διαχωρισμό,  πέρασαν τρείς ημέρες και τρείς νύχτες χωρίς καν ανοιχτά παράθυρα.
Image result for ΓΓΕΕ
Για τις τουαλέτες περιγράφει μία άθλια εικόνα, λέγοντας πως δεν πρέπει να είχαν καθαριστεί τις ημέρες πριν το διαγωνισμό και θύμιζε τουαλέτα πλοίου της άγονης γραμμής, με τα χαρτιά υγείας να γεμίζουν τον χώρο της τουαλέτας. Σημειώνει μάλιστα με γλαφυρό τρόπο πως παρά τις άθλιες συνθήκες στην τουαλέτα, κάποιοι ζητούσαν να πάνε εκεί για να ανοίξουν το παράθυρο και να πάρουν λίγο καθαρό αέρα.

Όσον αφορά στο φαγητό κάνει λόγο για φαγητό της κακιάς ώρας,  και διαψεύδει κατηγορηματικά τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας περί σολομών. Όπως είπε, οι προμήθειες είχαν γίνει για δύο ημέρες και ζέσταιναν το φαγητό στον φούρνο μικροκυμάτων, χαρακτηρίζοντας μάλιστα το μπιφτέκι που έτρωγαν «φονικό όπλο».

Σημείωσε χαρακτηριστικά πως καλό φαγητό έφαγαν μόνο την τρίτη ημέρα γιατί παρήγγειλαν απέξω, καθώς οι διοργανωτές του διαγωνισμού δεν είχαν προβλέψει πως η διαδικασία θα μπορούσε να διαρκέσει τρεις ημέρες.

Image result for ΓΓΕΕ

Τελειώνοντας την περιγραφή του, δήλωσε πως ένιωσε σαν να δημιούργησαν ένα hot spot για υποψήφιους καναλάρχες που διεκδικούν κι αυτοί μια άδεια όχι παραμονής, αλλά άδεια τηλεοπτικού καναλιού.

 

Διαβάστε επίσης:

Βενιζέλος για τηλεοπτικές άδειες: Η διαδικασία δεν έληξε- Τώρα αρχίζουν τα δύσκολαΣχόλια