Ματαιώθηκε οριστικά η συνάντηση του Στ. Κοντονή με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ματαιώθηκε οριστικά η συνάντηση του Στ. Κοντονή με τους ιδιοκτήτες Ολυμπιακού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Ματαιώθηκε οριστικά η προγραμματισμένη συνάντηση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή, με τους μεγαλομετόχους τριών μεγάλων ΠΑΕ της Super League, τους Δημήτρη Μελισσανίδη (ΑΕΚ), Ιβάν Σαββίδη (ΠΑΟΚ) και Βαγγέλη Μαρινάκη (Ολυμπιακός).

Με επίσημη ανακοίνωση από το υφυπουργείο Αθλητισμού, έγινε γνωστό ότι η συνάντηση ματαιώθηκε, αλλά οι προσπάθειες του υπουργείου «θα συνεχιστούν σταθερά και αποφασιστικά στον δρόμο της σύγκλισης, του εκσυγχρονισμού, της διαφάνειας και της πλήρους αναγέννησης του ποδοσφαίρου».

Το σίριαλ για την πραγματοποίηση της συνάντησης ξεκίνησε νωρίτερα, όταν ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει ο κ. Μαρινάκης, λόγω του νομικού κωλύματος που έχει για την ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και τις επιφυλάξεις για την παρουσία του, που εξέφρασε ο Προϊστάμενος της Εισαγγελίας Αθηνών, Ισίδωρος Ντογιάκος.

Ακολούθως διέρρευσε από την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ ότι χωρίς την παρουσία Μαρινάκη δεν υπήρχε ιδιαίτερος λόγος για την πραγματοποίηση της συνάντησης, αφού είχε τεθεί ως όρος από τους κυρίους Μελισσανίδη και Σαββίδη η συμμετοχή των ιδιοκτητών και των τριών ΠΑΕ.



Σχόλια