Μάθε τι φανερώνουν τα ρούχα σου για σένα!

Μάθε τι φανερώνουν τα ρούχα σου για σένα!

Καλώς ή κακώς, η εξωτερική μας εμφάνιση και το προσωπικό μας στυλ στο ντύσιμο, «μαρτυρούν» διάφορα πράγματα για το χαρακτήρα μας αλλά και για την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε.

Διαβάστε στις παρακάτω γραμμές τι «λένε» τα ρούχα σας για εσάς, σύμφωνα με την ιστοσελίδα bakadesuyo.com, της οποίας το σχετικό άρθρο βασίζεται σε έρευνες ψυχολόγων:

1. Τα διαφορετικά χρώματα στα ρούχα «λένε» διαφορετικά πράγματα γι’ αυτόν που τα φοράει. Το κόκκινο χρώμα έχει μερικές μοναδικές επιδράσεις, και φαίνεται να σχετίζεται κυρίως με τη σεξουαλική διάθεση.

Έρευνες έχουν δείξει ότι κάνει τους άντρες πιο ελκυστικούς στις γυναίκες, και το αντίθετο. Ακόμη, βοηθά όσους κάνουν ωτοστόπ να βρουν μεταφορικό μέσο!

2. Όταν ντύνεται κανείς πιο νεανικά νιώθει πιο υγιής.

3. Τα γυαλιά μπορεί να κάνουν κάποιον να φαίνεται πιο έξυπνος, αλλά μοιάζει λιγότερο ελκυστικός.

4. Τα ρούχα γνωστών οίκων αρέσουν, γιατί δίνουν την εντύπωση σε όποιον τα φορά ότι έχει υψηλό κοινωνικό στάτους, κάνοντάς τον να πιστεύει ότι οι άλλοι θα του φέρονται καλύτερα.

5. Τα σκούρα χρώματα στα ρούχα αποκαλύπτουν νευρικότητα.

6. Τα επίσημα ενδύματα αποκαλύπτουν ευσυνειδησία, ενώ τα ακατάστατα και αντισυμβατικά ρούχα σημαίνουν ότι κανείς είναι ανοιχτός σε νέα πράγματα.

7. Το ντεκολτέ και τα ακριβά ρούχα στις γυναίκες αποκαλύπτουν ναρκισσισμό.

8. Το τι φορά κανείς επηρεάζει τον τρόπο που συμπεριφέρεται. Όταν οι ερευνητές σε ένα εργαστήριο φορούν την άσπρη ρόμπα τους είναι πιο προσεκτικοί.


Σχόλια