Μαθητές από τη Γερμανία και δύο βρέφη ανάμεσα στους νεκρούς της νέας αεροπορικής τραγωδίας

Μαθητές από τη Γερμανία και δύο βρέφη ανάμεσα στους νεκρούς της νέας αεροπορικής τραγωδίας

Τραγικός είναι ο απολογισμός της νέας αεροπορικής τραγωδίας που σημειώθηκε λίγο μετά τις 11 το πρωί, όταν αεροπλάνο της Germanwings, θυγατρικής εταιρίας της Lufthansa, με 150 επιβάτες, που εκτελούσε το δρομολόγιο από την Βαρκελώνη στο Ντίσελντορφ άρχισε ξαφνικά να χάνει ύψος και τελικά συνετρίβη σε υψόμετρο 2.000 μέτρων στις Γαλλικές Άλπεις στην περιοχή της Μπαρσελονέτ.

Σύμφωνα με τις νεότερες πληροφορίες που μεταδίδει το πρακτορείο Reuters, μεταξύ των 150 επιβατών βρίσκονταν και 16 μαθητές από τη Γερμανία, αλλά και δύο μωρά. Επίσης, πληροφορίες αναφέρουν ότι ανάμεσα στους επιβάτες υπήρχαν Ισπανοί, Τούρκοι και Γερμανοί υπήκοοι. Οι τελευταίοι, σύμφωνα με την Germanwings, ήταν 67 τον αριθμό.

1

Σημειώνεται ότι, σύμφωνα με τις γαλλικές αρχές, επιβάτες και πλήρωμα είναι όλοι νεκροί, ενώ στο σημείο εξακολουθούν να προσπαθούν να φτάσουν σωστικά συνεργεία, αλλά η περιοχή είναι πολύ δυσπρόσιτη και οι καιρικές συνθήκες είναι πολύ κακές, με ισχυρούς ανέμους και χιονόπτωση.

2

Τα αίτια της συντριβής παραμένουν άγνωστα, ενώ την ίδια ώρα οι συγγενείς των επιβαινόντων μεταφέρονται σε ειδική αίθουσα στο αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ.

3


Σχόλια