Μαξίμου: Με τον Π. Σκουρλέτη συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας

Μαξίμου: Με τον Π. Σκουρλέτη συναντήθηκε ο Αλ. Τσίπρας

Στο Μέγαρο Μαξίμου βρέθηκε νωρίτερα σήμερα ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Πάνος Σκουρλέτης, προκειμένου να συναντηθεί με τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, με κυβερνητικές πηγές να σημειώνουν σχετικά με τη συνάντηση ότι «τερματίζεται, έτσι, η περιρρέουσα ατμόσφαιρα περί δήθεν ρήξης στις σχέσεις μεταξύ του πρωθυπουργού και του υπουργού».

Νωρίτερα ο κ. Σκουρλέτης με δήλωσή του έριξε τις ευθύνες των εσωκομματικών προστριβών στους αντιπάλους του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης, οι οποίοι «επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης».

«Το πλήθος των δημοσιευμάτων στις εφημερίδες και το διαδίκτυο με ανακρίβειες και κατασκευασμένες διαρροές με αναγκάζουν να αποσαφηνίσω δημόσια ορισμένα πράγματα. Είναι φανερό ότι οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης επιθυμούν να δημιουργήσουν εικόνα κρίσης», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης.

«Είμαι απόλυτα πεισμένος πως αυτό που πρέπει να χαρακτηρίζει την δράση μας είναι η συλλογικότητα, το ηθικό πλεονέκτημα και ο επαγγελματισμός με την έννοια της τεκμηριωμένης ανάλυσης της πραγματικότητας και της κατάθεσης εναλλακτικών προτάσεων. Όλα αυτά, για μας του ΣΥΡΙΖΑ αποτελούν την κοινή μας κουλτούρα», πρόσθεσε ο ίδιος.

«Όπως είναι επίσης γνωστό, πώς στο κόμμα μας έχουμε  κατακτήσει την κουλτούρα του διαλόγου. Στο τελευταίο συνέδριό μας βγήκαμε με μια πολιτική απόφαση που εγκρίθηκε από τη συντριπτική πλειοψηφία των συνέδρων», συνέχισε ο υπουργός και κατέληξε λέγοντας ότι «με αυτά τα όπλα πορευόμαστε φιλοδοξώντας να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών του λαού μας».


Σχόλια