Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης ζητά να πέσει η κυβέρνηση – Εκτελεί γραμμάτια της διαπλοκής

Μαξίμου: Ο κ. Μητσοτάκης ζητά να πέσει η κυβέρνηση – Εκτελεί γραμμάτια της διαπλοκής

«Ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στη διαπλοκή», αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου για την πρόταση νόμου της ΝΔ σχετικά με την αδειοδότηση των καναλιών. Υποστηρίζει ότι τη ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η διαπραγμάτευση, η ΝΔ επιδιώκει  αποσταθεροποίηση.

«Η Νέα Δημοκρατία έδωσε στη δημοσιότητα μία πρόταση νόμου, με στόχο να αποτρέψει κάθε διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Την ίδια στιγμή, ο κ. Μητσοτάκης, ανακαλύπτει «υπονόμευση των δημοκρατικών θεσμών» και ζητάει να πέσει η κυβέρνηση», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού.

«Οι μάσκες, λοιπόν, έπεσαν. Την ώρα που η χώρα βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση της διαπραγμάτευσης για τη δεύτερη αξιολόγηση και το χρέος, η Νέα Δημοκρατία και ο κ. Μητσοτάκης επιδιώκουν, ανοιχτά πλέον, αποσταθεροποίηση», υποστηρίζει το Μαξίμου.

«Και το κάνουν, προκειμένου να υπερασπιστούν το κλειστό καρτέλ των καναλαρχών, να ματαιώσουν κάθε προοπτική διαγωνισμού και να αποτρέψουν αυτό που δεν έγινε τα τελευταία 27 χρόνια, το να διασφαλιστεί, δηλαδή, το δημόσιο συμφέρον στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, σε βάρος της διαπλοκής», προσθέτει.

«Από την πρώτη στιγμή της εκλογής του, ο κ. Μητσοτάκης εξοφλεί γραμμάτια στη διαπλοκή. Και αυτό, πλέον, δεν μπορεί να το κρύψει ούτε σε επίπεδο προσχημάτων», καταλήγει το Μέγαρο Μαξίμου.Σχόλια