Μαξίμου: Ο κατήφορος της ΝΔ είναι ολισθηρός & επικίνδυνος – Τους καλούμε να συνέλθουν

Μαξίμου: Ο κατήφορος της ΝΔ είναι ολισθηρός & επικίνδυνος – Τους καλούμε να συνέλθουν

Επίθεση στην Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε η κυβέρνηση, με αφορμή ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι «η μεγάλη πλειοψηφία των Ελλήνων γνωρίζει ότι ο νόμος Παππά είναι αντισυνταγματικός».

Το Μαξίμου στην ανακοίνωσή του κατηγορεί τη ΝΔ για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, ενώ κάνει λόγο ΚΑΙ για «επαίσχυντη πρακτική που ακολουθεί στο ζήτημα του ΕΣΡ».

«Ο κατήφορος της Νέας Δημοκρατίας είναι ολισθηρός και επικίνδυνος» σημειώνει το Μαξίμου και προσθέτει ότι στην «απεγνωσμένη προσπάθειά της να διασφαλίσει τα συμφέροντα των καναλαρχών, η Νέα Δημοκρατία εκτρέπεται ολοένα και περισσότερο».

Στην ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού αναφέρεται ακόμη ότι η ΝΔ «επιδιώκει την παράλυση του ΕΣΡ, ακολουθώντας μια επαίσχυντη και βαθύτατα αντιθεσμική πρακτική, προκειμένου να προστατεύσει όσους κατέχουν αυθαίρετα δημόσιες συχνότητες».

«Τους καλούμε να συνέλθουν γιατί ο κατήφορος που έχουν πάρει, είναι ολισθηρός και επικίνδυνος. Το ότι η ΝΔ ‘’αδειάζει’’ με εκκωφαντικό αλλά και υποτιμητικό τρόπο τον ίδιο τον αντιπρόεδρό της κ. Χατζηδάκη, ας το διαχειριστούν εσωτερικά» σημειώνεται τέλος.Σχόλια