Μαξίμου σε ΝΔ: Να απαντήσει αν θέλει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

Μαξίμου σε ΝΔ: Να απαντήσει αν θέλει την ολοκλήρωση της αξιολόγησης

«Ο κ. Κουμουτσάκος και η Ν.Δ. αντί να αναζητούν ευφάνταστα λεκτικά σχήματα προκειμένου να επαναλαμβάνουν τα ίδια μονότονα κηρύγματα καταστροφολογίας, ας απαντήσουν εάν επιθυμούν την ολοκλήρωση της αξιολόγησης», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι, μετά το σχόλιο του εκπροσώπου Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για την κοινή συνέντευξη Τύπου των υπουργών Οικονομικών Ευκλ. Τσακαλώτου, Εργασίας Γιώργου Κατρούγκαλου και Οικονομίας Γιώργου Σταθάκη.

Οι ίδιοι κύκλοι, απευθυνόμενοι στη Ν.Δ., σημειώνουν ότι «αν έχουν επενδύσει πολιτικά σε σενάρια δυσμενή για την οικονομία και για τη χώρα, θα διαψευσθούν».

«Το έργο είναι παιγμένο ξανά και ξανά» σχολίασε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος, με αφορμή την κοινή συνέντευξη τύπου των Υπουργών Ευκλ. Τσακαλώτου, Γ. Κατρούγκαλου και Γ. Σταθάκη.

«Από την “επικείμενη συμφωνία” στη “σύγκρουση”. Και από τη “σύγκρουση” στην οδυνηρή για τους πολίτες συνθηκολόγηση. Όμως, αυτήν τη φορά, η παράσταση δεν κόβει εισιτήρια» συμπλήρωσε ο κ. Κουμουτσάκος, κάνοντας λόγο για τρεις κήρυκες της θεωρίας των παιγνίων.

«Πέρυσι, ο κήρυκας της θεωρίας των παιγνίων, που οδήγησε τη χώρα στο χείλος της χρεοκοπίας και στο τρίτο μνημόνιο, ήταν ο κ. Γιάνης Βαρουφάκης.  Φέτος, έχουμε τρεις κήρυκες της ίδιας επικίνδυνης θεωρίας. Τους κυρίους Γ. Κατρούγκαλο, Γ. Σταθάκη και Ε. Τσακαλώτο. Δηλαδή, τον Υπουργό που μαζί με τον κ. Τσίπρα παρακαλούσε το Δ.Ν.Τ. να συμμετέχει επί τριετία στο πρόγραμμα» επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ.Σχόλια