Μαξίμου: Σήμερα ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις

Μαξίμου: Σήμερα ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις

Οι θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδέκτες από καμία ελληνική κυβέρνηση, τονίζουν κυβερνητικές πηγές, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της νέας, κρίσιμης συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της Ευρωζώνης για την χώρα μας αλλά και τις δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Γερούν Ντάισελμπλουμ.

Σε νέο non paper του Μεγάρου Μαξίμου τονίζεται πως ο κ. Ντάισελμπλουμ και το Eurogroup αποφάσισαν την Πέμπτη να δώσουν τελεσίγραφο στην Ελλάδα να αποδεχτεί την πρόταση των θεσμών.

«Σήμερα ξαφνικά ανακάλυψαν ότι η Ελλάδα διέκοψε τις διαπραγματεύσεις», τονίζεται και προστίθεται πως όλη η διεθνής κοινή γνώμη γνωρίζει ότι η ελληνική κυβέρνηση κατέθεσε μια ολοκληρωμένη και αξιόπιστη πρόταση.

Μάλιστα, σύμφωνα με το Μαξίμου, τη Δευτέρα στο ΕuroSummit η πρόταση της Ελλάδας θεωρήθηκε ως μια πολύ καλή βάση για συζήτηση.

Όπως αναφέρεται στο non paper, οι θεσμοί κατέθεσαν προτάσεις παράλογες που δεν θα γίνονταν αποδέκτες από καμία ελληνική κυβέρνηση, ενώ σημειώνεται πως «τα τελεσίγραφα όταν κατατίθενται ενίοτε επιστρέφουν».

«Ο ελληνικός λαός την επόμενη Κυριακή αποφασίζει για την αξιοπρέπεια του απερίσπαστος από στυγνούς εκβιασμούς», τονίζεται από το Μέγαρο Μαξίμου.Σχόλια