Με δανεικό μπουφάν γιατί έχασε τη βαλίτσα…ο Βαρουφάκης στο Λονδίνο

Με δανεικό μπουφάν γιατί έχασε τη βαλίτσα…ο Βαρουφάκης στο Λονδίνο

Ο Γιάνης είναι πάντα στυλάτος, στο Λονδίνο αναγκάστηκε να ντυθεί έτσι γιατί έχασε τη βαλίτσα του στο αεροδρόμιο είπε η σύζυγος του κ.Βαρουφάκη Δανάη Στράτου απαντώντας στα όσα γράφτηκαν και ειπώθηκαν για τις ενδυματολογικές του επιλογές.

Η κα Στράτου έγραψε στο facebook πως το «μπουφάν-γκάνγκστερ» ήταν δανεικό, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή, αφού χάθηκε η βαλίτσα του και ο ίδιος έπρεπε να συμβιβαστεί με άλλες ενδυματολικές επιλογές από ότι οι δικές του. Μάλιστα η Δανάη Στράτου πρόσθεσε πως μπορεί ο Γιάνης Βαρουφάκης να μην φοράει γραβάτες, ωστόσο προσέχει πολύ το στυλ του.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Για κάποιον που γνωρίζει: Η απάντηση είναι απλή, έχασε την βαλίτσα του στο αεροδρόμιο. Ο Γιάνης δεν φορά γραβάτες, αλλά είναι πάντα στυλάτος, αυτή την φορά ωστόσο το look του είναι ελαφρώς παράξενο γιατί φορά ένα δανεικό μπουφάν, ενώ αναγκάστηκε να αγοράσει ένα πουκάμισο την τελευταία στιγμή».

Τη φωτογραφία από το προφίλ της κα Στράτου στο facebook τη δημοσίευσε το thebest.gr

Υπενθυμίζεται πως ο Γιάνης Βαρουφάκης είχε πάει στο τετ α τετ με τον Βρετανό ομόλό του Τζορτζ Όσμπορν φορώντας ένα πουκάμισο χρώματος μπλε-ηλεκτρίκ και ένα μπουφάν «γκάνστερ» -όπως σχολίασε ο Guardian-, το οποίο μάλιστα του ήταν τεράστιο.

 

 
Σχόλια