Με αιχμές προς «πάντες» υπέβαλε την παραίτησή του ο Τάσος Κορωνάκης από Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Με αιχμές προς «πάντες» υπέβαλε την παραίτησή του ο Τάσος Κορωνάκης από Γραμματέας της ΚΠΕ του ΣΥΡΙΖΑ

Την παραίτησή του από τη θέση του Γραμματέα της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ κατέθεσε κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας του κόμματος στην Κουμουνδούρου, ο Τάσος Κορωνάκης. Ξεκαθάρισε πάντως ότι θα παραμείνει στο κόμμα και αναμένει να διεξαχθούν το επόμενο διάστημα οι ενδεδειγμένες εσωκομματικές διαδικασίες.

 Η επιστολή παραίτησης του Τάσου Κορωνάκη αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Πολιτικής Γραμματείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τάσος Κορωνάκης, έκανε λόγο για υποτίμηση του κόμματος το τελευταίο διάστημα αφήνοντας πάντως αιχμές και για τις δυο πλευρές. Πιο συγκεκριμένα σημείωσε ότι μετά τη μάχη στη διαπραγμάτευση έπρεπε να ακολουθήσει μια διαδικασία αποτίμησης και η κατάστρωση ενός νέου σχεδίου για την απεμπλοκή από τα μνημόνια. Υποστήριξε ότι πριν από τις εκλογές έπρεπε οπωσδήποτε να διεξαχθεί Έκτακτο Συνέδριο ενώ έκανε λόγο για ωραιοποίηση του μνημονίου. 

Αναφερόμενος πάντως στην Αριστερή Πλατφόρμα και στα στελέχη που αποχώρησαν υποστήριξε ότι συμπεριφέρθηκαν σαν να ήταν έτοιμη για σύγκρουση εδώ και καιρό και σημείωσε ότι η ρητορική τους για εθνικό νόμισμα ήταν ανέξοδη.Σχόλια