Με κατάληψη της Κωνσταντινούπολης απειλεί το ISIS (βίντεο)

Με κατάληψη της Κωνσταντινούπολης απειλεί το ISIS (βίντεο)

Με κατάκτηση της Κωνσταντινούπολης, «την οποία ο προδότης Ερντογάν κάνει κάθε προσπάθεια να παραδώσει στους σταυροφόρους», απειλεί τζιχαντιστής σε νέο βίντεο του Ισλαμικού Κράτους, χαρακτηρίζοντας τον πρόεδρο της Τουρκίας «άπιστο» και «προδότη».

Αναλυτικότερα, στο βίντεο που αναρτήθηκε σήμερα σε ιστοσελίδες που συνδέονται με τους τζιχαντιστές, και εκτιμάται ότι είναι γνήσιο, ένας τζιχαντιστής μιλώντας στην τουρκική γλώσσα, αποκαλεί τον πρόεδρο της Τουρκίας «άπιστο» και «προδότη», ενώ κατηγορεί τον Ερντογάν ότι βοηθά τους «σταυροφόρους» δίνοντάς τους πρόσβαση στις τουρκικές αεροπορικές βάσεις για να «βομβαρδίσουν το λαό του Ισλάμ».

«Δεν κυβέρνησε με τους κανόνες του Θεού. Έγινε φίλος με τους Αμερικανούς, τους Εβραίους, τους σταυροφόρους, τα άθεα μέλη του PKK, με τους φίλους του Ατατούρκ, τον Ελεύθερο Συριακό Στρατό και τους αποστάτες κατασκόπους της οικογένειας Σαούντ», αναφέρει το μέλος του ΙΚ.

«Να κατακτήσουμε την Κωνσταντινούπολη, την οποία ο προδότης Ερντογάν κάνει κάθε προσπάθεια να παραδώσει στους σταυροφόρους» αναφέρει ο τζιχαντιστής στο βίντεο, επικαλούμενος εντολή του του ηγέτη του Ισλαμικού Κράτους, Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι.

Ακόμη, ο μαχητής του Ισλαμικού Κράτους επιτίθεται και στον Μουσταφά Κεμάλ, τον ιδρυτή του σύγχρονου τουρκικού κράτους, λέγοντας: «τότε ο κοσμικός Κεμάλ Ατατούρκ ήρθε… Ανάγκασε τον τουρκικό λαό να αρνηθεί τη θρησκεία του, και επέβαλε το κοσμικό κράτος».

Παρακολουθήστε σχετικό βίντεο:Σχόλια