Με μιάμιση ημέρα καθυστέρηση αντιλήφθηκε ο Ολυμπιακός είδηση που τον αφορά!

Με μιάμιση ημέρα καθυστέρηση αντιλήφθηκε ο Ολυμπιακός είδηση που τον αφορά!

Από το μεσημέρι της Τρίτης το eReportaz έχει γράψει αποκλειστικά την είδηση για την δικαίωση του Βαγγέλη Μαρινάκη από το Διοικητικό Εφετείο, το οποίο έκρινε άκυρη την πράξη της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού που επέβαλε πρόστιμο στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ωστόσο εξέδωσε ανακοίνωση με μιάμιση ημέρα καθυστέρηση και ακολούθησε και η σχετική ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook.

Διαβάστε και την ανακοίνωση από την ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το Διοικητικό Εφετείο Αθηνών δικαίωσε πλήρως τις θέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός και του Προέδρου της, κ. Βαγγέλη Μαρινάκη. Με την απόφασή του ακύρωσε την από 5/11/2015 απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, η οποία είχε επιβάλει πρόστιμο στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και απέρριψε τις αιτιάσεις της Επιτροπής, ότι δεν πληρούνταν οι όροι νομιμότητας και κανονικότητας της Διοίκησης της ΠΑΕ Ολυμπιακός».

Θυμίζουμε εδώ πριν από τρεις μήνες η ΕΕΑ είχε επιβάλλει πρόστιμα 150.000 ευρώ στην ΠΑΕ Ολυμπιακός και στον Βαγγέλη Μαρινάκη ενώ είχε δόσει παράταση ενός μηνός για «την αποκατάσταση των νόμιμων όρων της διοίκησης«.

Κάλλιο αργά, παρά ποτέ που λέει και ο σοφός λαός!

Διαβάστε εδώ την είδηση που την μετέδωσε αποκλειστικά το eReportaz:

Αποκλειστικό: Δικαίωση Μαρινάκη απο Διοικητικό Εφετείο: Άκυρες οι ποινές της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού

 

Σχόλια