Με παπούτσια «Κριστιάνο Ρονάλντο» ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα (video)

Με παπούτσια «Κριστιάνο Ρονάλντο» ο Μητσοτάκης παίζει μπάλα (video)

Με το σορτσάκι της Τότεναμ και παπούτσια της φίρμας του «Κριστιάνο Ρονάλντο» ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπαιξε μπάλα στο φιλικό με την Εθνική Αστέγων, ένα παιχνίδι-πρωτοβουλία με τον τίτλο «Γκολ στη φτώχεια».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας έπαιξε χαφ και έδειξε ότι το… κατέχει το άθλημα!

Το τελικό σκορ του αγώνα ήταν 3-2 και νικητής ήταν το… κοινωνικό μήνυμα για τους άστεγους.

Μετά το τέλος του αγώνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης δήλωσε: «Μια πολύ κρύα μέρα σήμερα, αλλά μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο του ποδοσφαίρου, σε αυτό το φιλικό παιχνίδι που διοργανώσαμε μεταξύ της Νέας Δημοκρατίας με τη συμμετοχή κάποιων εκ των πρωταθλητών Ευρώπης 2004 και της Εθνικής Αστέγων. Τα παιδιά της Εθνικής Αστέγων ξέρουν πολύ καλή μπάλα στο γήπεδο. Και η μεγάλη πρόκληση για την επόμενη χρονιά, είναι να βγουν να παίξουν μπάλα και στο μεγάλο γήπεδο της ζωής.

Πρέπει, κάποια στιγμή, σε αυτήν τη χώρα, να σχεδιάσουμε στοχευμένες κοινωνικές προοπτικές, που να αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της ακραίας φτώχειας, τα οποία δυστυχώς τείνουν να κάνουν την εμφάνισή τους με όλο και μεγαλύτερη συχνότητα. Με την ευκαιρία αυτή να ευχηθώ, και πάλι, χρόνια πολλά σε όλες και σε όλους. Ευτυχισμένα Χριστούγεννα. Καλή χρονιά να έχουμε και να μην ξεχνάμε αυτές τις Άγιες Μέρες η προσοχή μας να στρέφεται σε αυτούς που το έχουν περισσότερο ανάγκη».


Σχόλια