Με σοβαρά εγκαύματα αστυνομικός από μολότοφ κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων στα Εξάρχεια

Με σοβαρά εγκαύματα αστυνομικός από μολότοφ κατά τη διάρκεια σοβαρών επεισοδίων στα Εξάρχεια

Εκτεταμένα εγκαύματα υπέστη στο χέρι ένας αστυνομικός των ΥΑΤ, κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων με αντιεξουσιαστές στους δρόμους γύρω από το Πολυτεχνείο, τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο αστυνομικός δέχτηκε βόμβα-μολότοφ με αποτέλεσμα να υποστεί εγκαύματα δεύτερου βαθμού.

Τα επεισόδια ξεκίνησαν όταν περίπου 30 αντιεξουσιαστές μπήκαν στο Πολυτεχνείο και το χρησιμοποίησαν ως ορμητήριο για να πετούν βόμβες μολότοφ εναντίον των αστυνομικών.

Εν τω μεταξύ, ομάδα νεαρών το βράδυ της Παρασκευής έκανε ξανά άνω – κάτω τα Εξάρχεια. Με βόμβες μολότοφ και πέτρες επιτέθηκαν εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρισκόταν στην οδό Στουρνάρη, ενώ οι αστυνομικοί απάντησαν με χειροβομβίδες κρότου λάμψης.

Όλα ξεκίνησαν στη συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων, όταν ομάδα νεαρών έβαλε φωτιά σε κάδους απορριμάτων στη μέση του δρόμου.

Αρκετή ώρα αργότερα αποκαταστάθηκε η ηρεμία στην περιοχή, ωστόσο από τις οδομαχίες τραυματίστηκε ένας αστυνομικός.

Ο αστυνομικός είχε σοβαρά εγκαύματα στο χέρι και μεταφέρθηκε στο 401 στρατιωτικό νοσοκομείο. Το άτομο που πέταξε την μολότοφ στον αστυνομικό συνελήφθη, ενώ έγιναν ακόμη 6 προσαγωγές.Σχόλια