«Με συκοφαντούν, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

«Με συκοφαντούν, προσφεύγω στη Δικαιοσύνη»

Εξηγήσεις με την ιδιότητα του υπόπτου έδωσε στην εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς, Ελένη Τουλουπάκη, ο εκδότης και ιδιοκτήτης διαφημιστικής εταιρίας, Εμμανουήλ Βουλκίδης, που φέρεται να ξέπλενε χρήμα για την Novartis και στην προσπάθειά του να απεγκλωβιστεί από την υπόθεση, ενέπλεξε ένα πρώην διαφημιστικό στέλεχος της εταιρίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ, πρόκειται για τον Φιλίστορα Δεστεμπασίδη, ο οποίος μέσω Δελτίου Τύπου, κάνει λόγο για αθλιότητα και προαναγγέλει προσφυγή στη δικαιοσύνη.

Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:

 

Έχω γίνει αποδέκτης δημοσιογραφικών πληροφοριών ότι ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis, απολογούμενος στην Εισαγγελία Διαφθοράς ανέφερε ότι παρέδωσε χρήματα σε εμένα, ως δήθεν αντάλλαγμα για τις διαφημιστικές καταχωρίσεις της εταιρείας.

Πρόκειται για μία τερατώδη αθλιότητα αρρωστημένων εγκεφάλων από τη διαφθορά. Κατασκευασμένα μυθεύματα για να παραπλανήσουν τις δικαστικές Αρχές από την ουσία της υπόθεσης και τους πραγματικούς πρωταγωνιστές που εμπλέκονται.

Όταν διασταυρώσω ότι οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, θα προσφύγω άμεσα στην ποινική και αστική Δικαιοσύνη εις βάρος του λασπολόγου Βουλκίδη και των υποκινητών του.

Υπενθυμίζω ότι έχω ελεγχθεί τόσο από τον εσωτερικό έλεγχο της εταιρείας, όσο και από τις αρμόδιες φορολογικές αρχές,  οι οποίες διακρίβωσαν την επαγγελματική μου ακεραιότητα και τη διαφάνεια των εισοδημάτων μου αντίστοιχα.

Δηλώνω για άλλη μια φορά ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν φοβάμαι και δεν εκβιάζομαι από κανέναν, πόσω μάλλον από πρόσωπα που εμπλέκονται στη διαφθορά και αμαυρώνουν το δημόσιο βίο.

Ανυπομονώ να αντιπαρατεθώ μαζί τους, ενώπιον της Δικαιοσύνης, γιατί έχω επιλέξει να είμαι με το μέρος της αλήθειας και της κοινωνίας.

Με εκτίμηση

Φιλίστωρ Δεστεμπασίδης

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

O πολιτικός που «έσπασε» το σκάνδαλο Novartis εμφανίζεται ως εμπλεκόμενος

Οι εταιρίες-πλυντήριο της Novartis και η ZenithMedia


Σχόλια