Με το… βλέμμα στις λίστες, τα μαζεύει τώρα ο Μητρόπουλος: «Αγαπητός φίλος ο Σπίρτζης»…

Με το… βλέμμα στις λίστες, τα μαζεύει τώρα ο Μητρόπουλος: «Αγαπητός φίλος ο Σπίρτζης»…

Λίγες ώρες μόνο μετά τις δηλώσεις του που «φωτογράφιζαν» τον Σπίρτζη ως το άτομο που βρισκόταν πίσω από τις εισαγγελικές εντολές για την άρση ασυλίας του μια μόνο μέρα πριν κλείσει η βουλή ο Αλέξης Μητρόπουλος αποφάσισε να τις… μαζέψει.

Μιλώντας σήμερα και πάλι στον ΣΚΑΙ  «διευκρίνισε» πως η υπονόμευσή του έγινε από «υπηρεσιακούς παράγοντες», κι όχι από πολιτικά πρόσωπα, δεν δίστασε μάλιστα να τον χαρακτηρίσει και ως «αγαπητό φίλο» του ενώ ταυτόχρονα αρνήθηκε πως τον κατονόμασε στην καταγγελία του ενώπιον της Πανελλαδικής Συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι έχει συμβεί με παρεμβάσεις υπηρεσιακών παραγόντων στην υπόθεσή μου», δήλωσε, προσθέτοντας μάλιστα πως όλοι θα εκπλαγούν από τις αποκαλύψεις που θα κάνει.

Υπό αυτό το πρίσμα, ο κ. Μητρόπουλος δήλωσε εκ νέου βέβαιος πως θα συμπεριληφθεί στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ για τις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου.

«Θα αποδείξω ότι δεν υπάρχει ηθική, κομματική, νομιμοποιητική βάση αποκλεισμού μου», σημείωσε, προσθέτοντας πως θεωρεί «αδιανόητο» ο Αλέξης Τσίπρας να τον αποκλείσει με βάση αυτά που σήμερα θα αποδείξει.

Στη συνέντευξη Τύπου στη Βουλή αναμένεται να είναι παρούσα και η Ζωή Κωνσταντοπούλου. Ερωτηθείς αν προτίθεται να ενταχθεί στο νέο κόμμα που αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα και σήμερα η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, ο κ. Μητρόπουλος στάθηκε στην ένταξή του στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ.Σχόλια