Με τον… σταυρό στο χέρι η Ζωή στο τελευταίο προεκλογικό σποτ της ΛΑΕ… (video)

Με τον… σταυρό στο χέρι η Ζωή στο τελευταίο προεκλογικό σποτ της ΛΑΕ… (video)

Σίγουρα για ένα πράγμα δεν θα μπορούσε να κατηγορήσει κάποιος τη Λαϊκή Ενότητα: για την έλλειψη χιούμορ, όπως τουλάχιστον αυτό αποτυπώνεται στα προεκλογικά της σποτ.

Στο τελευταίο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «παίζει» με το σενάριο που έστησε γνωστή διαδικτυακή ομάδα και αφορούσε υποτιθέμενη αυταρχική της συμπεριφορά σε βενζινάδικο της Αιδηψού ενώ έχει και στοιχεία αυτοσαρκασμού από τη συνέντευξή της στον ΣΚΑΙ με τη Σία Κοσιώνη.  επεισόδιο σε βενζινάδικο

Το σποτ ξεκινάει δείχνοντας έναν άντρα που κρατάει το πόρισμα της Επιτροπής Λογιστικού Ελέγχου να ρωτά τη Ζωή Κωνσταντοπούλου αν το χρέος πρέπει να πληρωθεί. Η Πρόεδρος της Βουλής τον ρωτά αυστηρά «Τι είπατε;», παραπέμποντας στη μνημειώδους έντασης πρώτη της συνέντευξη στον ΣΚΑΙ και τη Σία Κοσίωνη.

Στη συνέχεια η Ζωή Κωνσταντοπούλου λέει ότι το χρέος δεν πρέπει να πληρωθεί επαναλαμβάνοντας ότι είναι… «αθέμιτο, παράνομο, επονείδιστο, απεχθές και μη βιώσιμο».

«Τα ψέματα τους έχουν ταχύτητα, η αλήθεια μας διάρκεια. Αψηφίστε τα ψέματα, ψηφίστε για την αλήθεια» λέει στο τέλος του σποτ η Ζωή Κωνσταντοπουλου.

Δείτε το video:Σχόλια