Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης

Μεγάλη ποσότητα αλκοόλ είχε καταναλώσει ο Παντελής Παντελίδης πριν το μοιραίο τροχαίο στη λεωφόρο Βουλιαγμένης που του κόστισε τη ζωή, σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αιματολογικών και τοξικολογικών εξετάσεων που ήρθαν στο φως σαράντα ημέρες μετά το τραγικό δυστύχημα.

Αναλυτικότερα, και σύμφωνα με το πόρισμα που έχει παραδοθεί στην Τροχαία που επικαλείται το vima.gr, η ποσότητα αλκοόλ που βρέθηκε στο αίμα του Παντελή Παντελίδη είναι πάνω από 1,5 γραμμάριο ανά λίτρο αίματος, ενώ το όριο είναι 0,50 γραμμάρια.

Στο ίδιο δημοσίευμα επισημαίνεται ότι δε βρέθηκαν άλλες ουσίες στον οργανισμό του δημοφιλούς τραγουδιστή, όπως ναρκωτικά ή φάρμακα.

Αναφορικά με το ποιος οδηγούσε το μοιραίο τζιπ που επέβαινε ο τραγουδιστής, μαζί με την 21χρονη Φρόσω Κυριακού και την Μυρσίνη Αρναούτη, από την Πυροσβεστική τονίζεται πως η έκθεση που έχει παραδοθεί στην Τροχαία Ελληνικού αναφέρει σαφέστατα πως το αυτοκίνητο οδηγούσε ο 32χρονος τραγουδιστής. Στη θέση του συνοδηγού καθόταν η 21χρονο Φρόσω Κυριακού και στο πίσω κάθισμα η άτυχη Μυρσίνη Αρναούτη που τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και στα άκρα από τις λαμαρίνες του στηθαίου που διαπέρασαν την καμπίνα του αυτοκινήτου.

Μέχρι στιγμής δεν έχει σταθεί δυνατό να δώσει κατάθεση η 30χρονη Μυρσίνη Αρναούτη, καθώς, ενώ η κατάσταση της υγείας της είναι καλύτερη, ωστόσο παραμένει στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Εν τω μεταξύ, αδιευκρίνιστη παραμένει ακόμη η ταχύτητα με την οποία κινείτο το αυτοκίνητο του Παντελίδη, ενώ τις σχετικές απαντήσεις αναμένεται να δώσει και ο «εγκέφαλος» του τζιπ μετά από εξέταση, για τα αποτελέσματα της οποίας θα χρειαστεί περίπου ακόμη ένας μήνας.

Σημειώνεται πάντως, ότι από τη μέχρι στιγμής εξέταση του αυτοκινήτου, δεν έχει διαπιστωθεί κάποιο μηχανικό πρόβλημα, ενώ διέθετε και καινούργια λάστιχα, με τα στοιχεία που υπάρχουν να «δείχνουν» ανθρώπινο λάθος.Σχόλια