Μεγαλώνει και ενισχύεται το μπλόκο στη Νίκαια

Μεγαλώνει και ενισχύεται το μπλόκο στη Νίκαια

Ενισχύεται το μπλόκο των αγροτών στη Νίκαια από αγρότες διαφόρων χωριών του νομού Τρικάλων σύμφωνα με όσα δηλώνει στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων «Η ‘Ανοιξη» Απόστολος Θωμόπουλος.

Ο κ. Θωμόπουλος υποστήριξε πως ξεπέρασε κάθε προσδοκία η προσέλευση τρακτέρ στο κόμβο της Νίκαιας, με αποτέλεσμα, όπως σημείωσε, να καταστεί ως ένα από τα πιο ισχυρά μπλόκα που έχουν στηθεί ποτέ σε αγροτική κινητοποίηση τα τελευταία χρόνια.

Ενισχύεται το μπλόκο στις Μικροθήβες

Την περαιτέρω ενίσχυση με 150 τρακτέρ και γεωργικά μηχανήματα του αγροτικού μπλόκου στις Μικροθήβες, αποφάσισαν οι αγρότες του Πηλίου, σε ευρεία σύσκεψη που πραγματοποίησαν στην Αγριά του Βόλου.

Οι αγρότες εξέφρασαν την απόλυτη διαφωνία τους για το σχέδιο νόμου που αφορά το ασφαλιστικό και το φορολογικό και αποφάσισαν να ξεκινήσουν από αύριο Τρίτη τις κινητοποιήσεις.

Συγκεκριμένα, οι αγρότες του Πηλίου θα συγκεντρωθούν στις 9 το πρωί στη Γορίτσα με τα τρακτέρ τους και θα κατευθυνθούν στο μπλόκο των Μικροθηβών. Δράκεια, ‘Αγιος Λαυρέντιος, Λεχώνια, Μηλιές, Αργαλαστή, Μηλίνα όλα τα χωριά του κεντρικού και ανατολικού Πηλίου είναι αποφασισμένα για τις κινητοποιήσεις.

Στο μπλόκο των Μικροθηβών, οι αγρότες με περισσότερα από 650 τρακτέρ, κρατούν κλειστή την αερογέφυρα. Επιπλέον θα κλείσουν και σήμερα τον αυτοκινητόδρομο Αθήνας-Θεσσαλονίκης δύο φορές μεταξύ 12:00 και 14:00 και 19:00 με 21:00.

Η κυκλοφορία των αυτοκίνητων στην Μαγνησία γίνεται από παρακάμψεις στις Μικροθήβες ή μέσω Βόλου για μεγάλα οχήματα. Παράκαμψη θα συναντήσουν οι οδηγοί και στο Βελεστίνο, όπου τα οχήματα οδηγούνται υποχρεωτικά στην παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας.Σχόλια