Μεϊμαράκης για Καμμένο: «Είναι ωραίος τύπος ο Πάνος… θεοπάλαβος»

Μεϊμαράκης για Καμμένο: «Είναι ωραίος τύπος ο Πάνος… θεοπάλαβος»

Σκληρή γλώσσα χρησιμοποίησε ο πρόεδρος της ΝΔ, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, κατά του Πάνου Καμμένου, σε απάντηση στην επίθεση του επικεφαλής των ΑΝΕΛ στο πρόσωπό του.

«Βλέπει ότι δεν μπαίνει στη Βουλή και κοντεύει να τρελαθεί» είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Κι εγώ τον λέω κατάδικο. Έχει τρεις καταδίκες».

Αναφερόμενος στο προεκλογικό σποτ των ΑΝΕΛ στο οποίο εμφανίζεται ο κ. Μεϊμαράκης να παίζει μπουζούκι, ο πρόεδρος της ΝΔ είπε με χιουμοριστικό ύφος για τον Πάνο Καμμένο: «Μου κάνει πολλές φορές διαφήμιση, είναι ωραίος τύπος ο Πάνος… θεοπάλαβος».

Ακόμη, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι ο Πάνος Καμμένος δεν είναι δεξιός, αφού συνεργάζεται με τον Αλέξη Τσίπρα σε αριστερή πορεία και όχι για συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ από τα πυρά του δεν ξέφυγε και ο Αλέξης Τσίπρας τον οποίο χαρακτήρισε «αριστερούλη», που υπέγραψε μνημόνιο.

Αναφορικά με την «υπόθεση Καρούζου» ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης τόνισε ότι έχουν ελεγχθεί μετά από δικό του αίτημα τα πόθεν έσχες και οι λογαριασμοί του, καθώς και των μελών της οικογένειάς του, και δεν έχει βρεθεί τίποτα.

Είπε επίσης, ότι με συμβολαιογραφική πράξη που έχει υπογράψει έχει ζητήσει αν βρεθεί κάτι παραπάνω που να μην δικαιολογείται να του το πάρουν.

«Δεν με κατηγορεί για μίζα, αλλά λέει γιατί πλήρωσα…», συμπλήρωσε και εξήγησε ότι οι πληρωμές του υπουργείου Άμυνας δε γίνονται απλά επειδή ο υπουργός πάει και βγάζει λεφτά από κάποιο χρηματοκιβώτιο, αλλά με συγκεκριμένη διαδικασία, με έλεγχο των τιμολογίων από το ελεγκτικό συνέδριο κ.λπ.

«Αν η πληρωμή δεν είναι νόμιμη γιατί παραλαμβάνει τον άλλο μήνα ο υπουργός το Ωκεανός; Να βγει ο υπουργός να πει αν είναι νόμιμη ή παράνομη. Γιατί δεν βγαίνουν να το πουν;», διερωτήθηκε ο πρόεδρος της Ν.Δ. λέγοντας ότι ο ομόλογός του των ΑΝΕΛ φαίνεται ως συνομιλητής του Άκη στο ημερολόγιό του.

«Θα έρθει ο κ. Καμμένος να κάνει κήρυγμα σε μένα και ο κ. Τσίπρας να μιλήσει για διαπλοκή και διαφθορά», είπε επιπλέον εξαπολύοντας επίθεση και κατά του πρώην πρωθυπουργού.

«Ο Αλέξης έχει baby face, όλο δεν ξέρει. Δεν ήξερε για τον Βαρουφάκη, δεν ήξερε για τη Ζωή, δεν ήξερε ότι είχαν δύναμη οι τράπεζες, δεν ήξερε ότι έχουμε θαλάσσια σύνορα…», είπε και χαρακτήρισε τον πρώην πρωθυπουργό «μνημονιακό».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής του διερωτήθηκε, «γιατί ενώ μπορούσε ο κ. Καμμένος να ζητήσει η σχετική δικογραφία με 50 υπογραφές να πάει στην Ολομέλεια, δεν το έκανε»; «Τώρα το θυμήθηκε, αλλά δεν βλέπει ότι η κοινή γνώμη έχει καταλάβει τι -να μην πω τώρα- είναι ο κ. Καημένος πως τον λένε…», είπε συγκεκριμένα.

Σε ό,τι αφορά στις συνεργασίες, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης επανέλαβε ότι δεν απορρίπτει τον ΣΥΡΙΖΑ, γιατί προτεραιότητα έχει η επίλυση των προβλημάτων και η χώρα ζητά συναινέσεις και συνεργασίες.

«Για αυτό θέλω να πάω από τώρα στην Κουμουνδούρου να του πω ότι για αυτά τα προβλήματα εγώ προτείνω αυτά, πού διαφωνείς, να συμβαδίσουμε…», σημείωσε και επανέλαβε την ανάγκη εφαρμογής εθνικού σχεδίου που θα μας βγάλει από την κρίση.

Κατηγόρησε, επίσης, τον Αλέξη Τσίπρα ότι ήθελε σύντομη προεκλογική περίοδο 20 ημερών για να μη δει ο κόσμος τι θα πληρώσει με τις δεσμεύσεις που περιλαμβάνει το μνημόνιο.

«Να μην προλάβει να δει ο κόσμος ότι από αριστερούλης, αντιμνημονιακός, τα υπέγραψε όλα φαρδιά πλατιά», ανέφερε και συμπλήρωσε πως «αν ο κ. Τσίπρας δε θέλει τελικά συνεργασία να πάρει και το κόστος του».Σχόλια