Μεϊμαράκης: Η απέχθεια σε κάθετι το ιδιωτικό είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ

Μεϊμαράκης: Η απέχθεια σε κάθετι το ιδιωτικό είναι στο DNA του ΣΥΡΙΖΑ

«Το ψέμα και η απέχθεια σε κάθε τι το ιδιωτικό είναι στο DNA του, δήλωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας» ήταν η δήλωση του Βαγγέλη Μαιμαράκη σχετικά με τον ΦΠΑ ιδιωτική εκπαίδευση.

Το ΦΠΑ στην ιδιωτική εκπαίδευση ήταν στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης σε γραπτή δήλωσή του, αναφορικά με τις τελευταίες εξελίξεις στο ζήτημα που απασχολεί δεκάδες ελληνικές οικογένειες.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Μεϊμαράκη:
«Η επιβολή ΦΠΑ 23% στην εκπαίδευση ήταν από την αρχή στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί τον σκέφτηκαν και αυτοί τον πρότειναν στην τρόικα.Στη συνέχεια, κάτω από την πίεση της κοινωνίας, ισχυρίζονταν πως έψαχναν δήθεν για ισοδύναμα.

Τώρα ομολογούν πως αυτό το θέμα δεν είναι στις προτεραιότητές τους. Τώρα μιλούν για «πενταροδεκάρες» και ισχυρίζονται πως τα φροντιστήρια και τα ΙΕΚ αφορούν μόνο τους προνομιούχους.

Ομολογούν, ταυτόχρονα, πως άρχισαν παζάρια με την τρόικα για τους πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας και τα «κόκκινα δάνεια». Παζάρια που προεκλογικά, για να υφαρπάξουν τις ψήφους των πολιτών, απέκλειαν.

 Σχόλια