Μεϊμαράκης: Υφεσιακό & φοροληστρικό το πολυνομοσχέδιο, η ΝΔ το καταψηφίζει

Μεϊμαράκης: Υφεσιακό & φοροληστρικό το πολυνομοσχέδιο, η ΝΔ το καταψηφίζει

«Λίγες μόνο βδομάδες μετά τις εκλογές φαίνονται πλέον εμπράκτως τα ψέματα που, με δόλο, είπαν ο κ. Τσίπρας και ο κ. Καμμένος. Κατέθεσαν ένα πολυνομοσχέδιο το οποίο είναι υφεσιακό, είναι φοροληστρικό και δεν προβλέπει τίποτα για το 23% στην Παιδεία», σημείωσε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, αναφορικά με το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα του μνημονίου που κατέθεσε η κυβέρνηση στη Βουλή τη Δευτέρα το βράδυ.

Ο κ. Μεϊμαράκης σημείωσε σχετικά με το πολυνομοσχέδιο ότι τιμωρεί όσους μεγαλοοφειλέτες εντάχθηκαν στις ρυθμίσεις, φορολογεί εισοδήματα που δεν υπάρχουν, κόβει συντάξεις και αυξάνει φορολογικούς συντελεστές, ενώ αυξάνει και τα βάρη από τον ΕΝΦΙΑ αφού καταργεί και τις εκπτώσεις.

«Το πολυνομοσχέδιο αυτό δεν έχει αρχή, μέση και τέλος και γι’ αυτό η Νέα Δημοκρατία το καταψηφίζει» κατέληξε. Λίγο νωρίτερα είχε γίνει γνωστό ότι το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα δώσει αρνητική ψήφο επί της αρχής στο πολυνομοσχέδιο, ενώ θα ψηφίσει κάποια από τα μέτρα με τα οποία συμφωνεί.Σχόλια