Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας πέρασε από το «όχι σε όλα», στο «ναι σε όλα»

Μεϊμαράκης: Ο κ. Τσίπρας πέρασε από το «όχι σε όλα», στο «ναι σε όλα»

Ότι ο Αλέξης Τσίπρας, από το «όχι σε όλα» έχει περάσει στο «ναι σε όλα», υποστήριξε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΝΔ, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, σε δηλώσεις του από την Καστοριά, όπου περιοδεύει.

Αναλυτικότερα, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ασκώντας έντονη κριτική στην κυβέρνηση, επέρριψε ευθύνες στον πρωθυπουργό για το γεγονός ότι η Κομισιόν προτείνει κοινές περιπολίες στο Αιγαίο με την Τουρκία.

«Ο κ. Τσίπρας δεν τους εξήγησε ότι δε γίνεται να συμβεί κάτι τέτοιο», τόνισε ο κ. Μεϊμαράκης και σημείωσε ότι τον Ιανουάριο ο πρωθυπουργός ήταν σε όλα «όχι» και από τον Σεπτέμβριο και μετά όλα έχουν γίνει «ναι». «Ένα “όχι” δεν μας είπε», σχολίασε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Μεϊμαράκης αναφέρθηκε και στην επίθεση που δέχθηκε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, και διερωτήθηκε ποια θα ήταν η αντίδραση του ΣΥΡΙΖΑ, εάν η ΝΔ ήταν στην κυβέρνηση και δεχόταν βίαιη επίθεση ένας βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μπροστά ακριβώς από τους άνδρες της αστυνομίας.

Μάλιστα, ο πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε την παραίτηση τόσο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, όσο και του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη.

«Η Ιστορία δεν είναι ούτε δεξιά ούτε αριστερή. Είναι Εθνική Ιστορία και είναι Εθνική υπόθεση όλων μας. Κι εμείς οφείλουμε να μην αφήσουμε να την παραχαράξουν, ούτε και να δημιουργηθούν τέτοια ζητήματα», κατέληξε.

Σχόλια