Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί μεθόδους «Μαυρογιαλούρου»

Μεϊμαράκης: Ο Τσίπρας χρησιμοποιεί μεθόδους «Μαυρογιαλούρου»

Νέα δριμύτατη επίθεση κατά του Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγορώντας τον για αλαζονεία.

Μιλώντας στον Real fm, ο κ. Μεϊμαράκης υποστήριξε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ δεν μπορεί να συνεργαστεί και να συνεννοηθεί με κανέναν καθώς και ότι χρησιμοποιεί μεθόδους «Μαυρογιαλούρου».

Στο ερώτημα γιατί πρέπει οι πολίτες να εμπιστευτούν τον Ευ. Μεϊμαράκη και τη Ν.Δ. στις εκλογές της 20ής Σεπτεμβρίου απάντησε μεταξύ άλλων: «Εγώ, πιστεύω ότι ένας αρχηγός κόμματος το οποίο διεκδικεί την εξουσία οφείλει να είναι έτοιμος να αναλάβει τις ευθύνες του πρωθυπουργού. Οφείλει να είναι διαβασμένος, να έχει το επιτελείο, τις επαφές που απαιτούνται ώστε να μπορέσει να κυβερνήσει τη χώρα».

Και σημείωσε: «Πιστεύω ότι αυτή τη στιγμή μπορώ και έχω το επιτελείο να διαχειριστώ τα προβλήματα και δεύτερον έχω αποδείξει στην πράξη ως πρόεδρος της Βουλής, αλλά και ως υπουργός ότι μπορώ να συνεννοηθώ, μπορώ να ακούσω, μπορώ να καταλάβω το αντεπιχείρημα, μπορώ να κάνω διορθωτική κίνηση αμέσως πριν πληρώσουμε όλοι μαζί πολύ ακριβά το όποιο λάθος. Γι’ αυτό ακριβώς και πιστεύω ότι η διάθεση συνεννόησης και συνεργασίας που υπάρχει απ’ όλους μας, εκτός από τον κ. Τσίπρα, είναι ο μόνος που δεν θέλει να συνομιλήσει με κανέναν, δείχνει ότι έχει μία αλαζονεία και αισθάνεται ότι τα ξέρει όλα για να έρχεται μετά να μας ζητάει συγνώμη. Τον μόνο που μπορεί να συνεργαστεί, μας λέει, είναι ο κ. Καμμένος τον οποίο έχει αφομοιώσει, ο οποίος αρκείται να κρατά ένα υπουργείο και μάλιστα το Άμυνας, χωρίς να σκέφτεται που πάει η χώρα. Ο κ. Τσίπρας δεν έχει μέσα του την αίσθηση συνεννόησης και συνεργασίας. Η αλαζονεία πιστεύω ότι όσο περνάει ο καιρός τον τυφλώνει ακόμα περισσότερο, θέλει μόνο τους ΑΝΕΛ που αισθάνεται ότι τους έχει αφομοιώσει δεν του φέρνουν καμία αντίρρηση και μπορεί μ’ αυτούς μόνο να συνεργαστεί και γ’ αυτό αν είναι πρώτος το πιθανότερο είναι να έχουμε αστάθεια, αβεβαιότητα και εκ νέου εκλογές».

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ν.Δ. ο κ. Τσίπρας οφείλει πάρα πολλά στο παλιό και πρέπει να το σέβεται. «Ο κ. Τσίπρας είναι νέος ηλικιακά, αλλά κατά τη γνώμη μου στην εφαρμοσμένη πολιτική ο άνθρωπος είναι παλαιοκομματικός, οι μέθοδοι που χρησιμοποιεί είναι “Μαυρογιαλούρου”», τόνισε χαρακτηριστικά.Σχόλια