Μεϊμαράκης: Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην ενότητα

Μεϊμαράκης: Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε στην ενότητα

«Οφείλουμε όλοι να συμβάλουμε ώστε να βρούμε την ενότητα που απαιτείται, να παροτρύνουμε την κυβέρνηση να μπορέσει να φέρει τη συμφωνία όπως μας υποσχέθηκε», δήλωσε ο κ. Μεϊμαράκης μετά την ολοκλήρωση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, ο οποίος ασκεί προσωρινά καθήκοντα προέδρου του κόμματος, μετά την παραίτηση του κ. Αντώνη Σαμαρά.

Ο κ. Μεϊμαράκης επεσήμανε ότι η Νέα Δημοκρατία στη διαδρομή της έχει αποδείξει ότι βάζει τα συμφέροντα της χώρας πάνω από όλα, και τόνισε ότι «Προσήλθα στη συζήτηση με διάθεση συνεννόησης».

«Χάσαμε χρόνο σε βάρος της οικονομίας και της χώρας» ανέφερε και πρόσθεσε ότι η κατάσταση σήμερα είναι πολύ χειρότερη, με ευθύνη της κυβέρνησης, ενώ, στο ίδιο μήκος κύματος με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κ. Φώφη Γεννηματά, τόνισε ότι η συνάντηση αυτή έπρεπε να είχε γίνει εδώ και πάρα πολύ καιρό.

Τέλος, αναφερόμενος στο δημοψήφισμα, έκανε λόγο για «διχαστική διαδικασία που δεν βοήθησε σε τίποτα», ενώ υπογράμμισε ότι όλες οι πολιτικές ηγεσίες του «δημοκρατικού τόξου» οφείλουν να παροτρύνουν την κυβέρνηση, η οποία έχει την κυρίαρχη ευθύνη να φέρει τη συμφωνία.Σχόλια