Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός το να οδηγηθούμε στις κάλπες

Μεϊμαράκης: Πολιτικός τυχοδιωκτισμός το να οδηγηθούμε στις κάλπες

Για «μεγάλο πολιτικό τυχοδιωκτισμό» έκανε λόγο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελος Μεϊμαράκης, αναφερόμενος στο ενδεχόμενο εκλογών, υποστηρίζοντας παράλληλα ότι, σε μια τέτοια περίπτωση, θα οδηγηθούμε σε καταστάσεις παρόμοιες με αυτές του 2010.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90,1», ο κ. Μεϊμαράκης ισχυρίστηκε ότι ο πρωθυπουργός επιδιώκει να λύσει ένα εσωκομματικό πρόβλημα, δυναμιτίζοντας την πορεία της χώρας.

«Σκέφτεται ότι θα κάνω εκλογές, θα είμαι πάλι πρώτος, θα περιορίσω τους αντάρτες, θα αλλάξω την Κωνσταντοπούλου, και αν βγουν οι ΑΝΕΛ θα ξανακάνω κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ αλλιώς με κάποιον άλλο», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης, και πρόσθεσε: «Είναι μεγάλος πολιτικός τυχοδιωκτισμός για να λύσεις ένα εσωκομματικό, προσωπικό πρόβλημα, να προσφύγεις στο λαό, εις γνώση σου ότι θα χρειαστείς και άλλα επώδυνα μέτρα».

Ο κ. Μεϊμαράκης δήλωσε ακόμη ότι οι εκλογές θα σημαίνουν νέο μνημόνιο, καθώς η οικονομία της χώρας θα επιδεινωθεί εκ νέου, αναγκάζοντας τους δανειστές να επιβάλλουν νέα μέτρα λιτότητας, τα οποία θα «φορτωθούν» στην πλάτη των Ελλήνων φορολογουμένων.

«Θα χαθεί πολύτιμος χρόνος. Όποιος και να έρθει στην κυβέρνηση θα αντιμετωπίσει τεράστια προβλήματα για να μπορέσει η οικονομία να πάρει μπροστά». «Θα αντιμετωπίσουμε ένα σκηνικό παρόμοιο με αυτό του 2010», προειδοποίησε σχετικά.

«Οι υπουργοί της κυβέρνησης με την εκλογολογία δημιουργούν αστάθεια», επεσήμανε, τέλος, ο πρόεδρος της ΝΔ.Σχόλια