Μέσω Twiiter ξανασυναντήθηκαν η έγκυος που κρεμάστηκε στο παράθυρο του Μπατακλάν με τον «σωτήρα» της

Μέσω Twiiter ξανασυναντήθηκαν η έγκυος που κρεμάστηκε στο παράθυρο του Μπατακλάν με τον «σωτήρα» της

Τον άντρα που της έσωσε τη ζωή, κρατώντας την επί πέντε λεπτά, ενώ η ίδια κρεμόταν από ένα παράθυρο του θεάτρου Μπατακλάν προσπαθώντας να ξεφύγει από το μένος των τζιχαντιστών, εντόπισε μέσω Twitter η έγκυος γυναίκα, οι φωτογραφίες της οποίας έχουν κάνει το γύρο του κόσμου.

Όπως γίνεται τώρα γνωστό, η γυναίκα κρεμόταν εκεί, μέχρι που ένας άντρας την έσωσε.

Ο Σεμπάστιαν, όπως είναι το όνομα του άντρα, είπε ότι βγήκε στο παράθυρο για να κρεμαστεί από το σωλήνα του εξαερισμού για να σωθεί, και τότε είδε την έγκυο να ρωτά το πλήθος από κάτω αν θα την πιάσουν σε περίπτωση που επιχειρούσε να αφεθεί.

Τελικά ο Σεμπάστιαν την κράτησε για πέντε λεπτά μέχρι που η εξαντλημένη έγκυος τον παρακάλεσε να τη βάλει πάλι μέσα στο θέατρο γιατί δεν άντεχε. Η έγκυος μπήκε μέσα και ο Σεμπάστιαν πήγε πίσω στην παλιά του κρυψώνα. Από κει και πέρα κανείς από τους δυο δεν ήξερε τι απέγινε ο άλλος.

Τελικά και οι δύο κατάφεραν να ξεφύγουν από τη μανία των τζιχαντιστών, που στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον 129 ανθρώπους, και η διασωθείσα έγκυος και οι συγγενείς της, άρχισαν να ψάχνουν τα κοινωνικά δίκτυα για να βρουν το «σωτήρα» της και να τον ευχαριστήσουν.

Τελικά, φίλοι της κοπέλας εντόπισαν στον αδερφό του Σεμπαστιάν, από τον οποίο πήραν το νούμερό του, και η επικοινωνία μεταξύ των δυο πλευρών έγινε, με τη γυναίκα να εκφράζει την ευγνωμοσύνη της για τη βοήθεια του «σωτήρα» της.Σχόλια