Μεθυσμένη 79χρονη οδηγός «καρφώνεται» σε βιτρίνα & παρασύρει εξάχρονο αγοράκι (βίντεο)

Μεθυσμένη 79χρονη οδηγός «καρφώνεται» σε βιτρίνα & παρασύρει εξάχρονο αγοράκι (βίντεο)

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα, στο οποίο βλέπουμε μια 79χρονη μεθυσμένη οδηγό να «καρφώνει» το όχημά της στη βιτρίνα ενός καταστήματος, παρασύροντας 6χρονο αγόρι που βρισκόταν στο εσωτερικό και ψώνιζε.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 29 Μαΐου, ωστόσο το βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του καταστήματος δόθηκε μόλις σήμερα στη δημοσιότητα, και κάνει το γύρο των διεθνών μέσων.

Το τρομακτικό βίντεο δείχνει το εξάχρονο αγοράκι να διαλέγει γλυκά σε ένα κατάστημα στην πόλη Leigh του Μάντσεστερ, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο εισβάλει στο μαγαζί σπάζοντας τη βιτρίνα και παρασύροντας το αγόρι.

Το αγοράκι βλέπει το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω του, και σε κλάσματα του δευτερολέπτου χάνεται από την εικόνα, ενώ η μεθυσμένη οδηγός κάνει όπισθεν μέσα στον πανικό της, προκαλώντας ακόμα μεγαλύτερη καταστροφή.

Στη συνέχεια, εμφανίζονται πιθανότατα οι γονείς – συγγενείς του παιδιού, που τρέχουν έντρομοι κοντά του για να δουν αν είναι καλά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sun, το τυχερό μέσα στην ατυχία του αγοράκι γλίτωσε ευτυχώς μόνο με μερικές γρατζουνιές, ωστόσο η ασυνείδητη οδηγός θα αργήσει πολύ να ξαναπιάσει τιμόνι, αφού το δικαστήριο αποφάσισε να της αφαιρέσει το δίπλωμα για τουλάχιστον τρία χρόνια.

Παρακολουθήστε το σχετικό βίντεο:

 Σχόλια