Μέθοδοι μαφίας στο γηροκομείο: Δημοσιογράφος χαστούκισε μέλος του ΔΣ που κατήγγειλε την κακοδιαχείριση

Μέθοδοι μαφίας στο γηροκομείο: Δημοσιογράφος χαστούκισε μέλος του ΔΣ που κατήγγειλε την κακοδιαχείριση

 

Μεθόδους Μαφίας ακολουθούν συγκεκριμένα στελέχη του Γηροκομείου Αθηνών τα οποία μάλιστα διώκονται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα. Σύμφωνα με έγγραφη καταγγελία που βρίσκεται στην διάθεση του ereportaz.gr κατά τη διάρκεια του χθεσινού διοικητικού συμβουλίου ο πρόεδρος του Γηροκομείου και ήδη κατηγορούμενος για κακουργήματα Προκοπιος Μπούμπας μαζί τον αδερφό του και ακόμη ένα μέλος της διοίκησης ο οποίος μάλιστα είναι και πρώην δημοσιογράφος (!) δεν δίστασαν να προπηλακίσουν μέλος του συμβουλίου που έχει συμβάλει τα μέγιστα για την αποκάλυψη των σκανδάλων του Γηροκομείου.

Το θύμα που στην προκειμένη περίπτωση είναι η κ. Σταυρούλα  Πραστάκου, η οποία σε επικοινωνία με το eReportaz κατήγγειλε όσα διαδραματίστηκαν χθες , τονίζοντας μάλιστα ότι δεν είναι η πρώτη φορά που δέχεται επίθεση από τους εν λόγω κυρίους, αφού στο παρελθόν, μέχρι και σηκωτή την έχουν βγάλει από την αίθουσα!

Το χαστούκι του γνωστού «δημοσιογράφου»

Κατά το χθεσινό περιστατικό λοιπόν η κ. Πραστάκου αποτέλεσε για ακόμη μια φορά το «κόκκινο πανί » του διοικητικού συμβουλίου με ένα εκ των μελών να την χαστουκίζει ενώπιον των υπολοίπων παρευρισκομένων . Πρόκειται για πρώην δημοσιογράφο της εφημερίδας «Αυριανή» ο οποίος φέρεται να έχει ευεργετηθεί από το καθεστώς Μπούμπα καθώς οφείλει περί τις 50.000 ευρώ σε μισθώματα. Τα στοιχεία του συγκεκριμένου πρώην λειτουργού της ενημέρωσης βρίσκονται στη διάθεση του ereportaz και θα δημοσιοποιηθούν μόλις ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες νομικές ενέργειες.

Στο σημείο αυτό να αναφέρουμε πως η κ. Πραστάκου αποτελεί το «κόκκινο πανί» για την… παρέα του Γηροκομείου Αθηνών καθώς με τα στοιχεία που συγκέντρωσε βοήθησε την έρευνα των εισαγγελικών Αρχών.

Το eReportaz κατά καιρούς έχει γνωστοποιήσει φλέγον ζητήματα που πλήττουν το Γηροκομείο Αθηνών με πρωταγωνιστή πάντα τον Πρόεδρο Μπούμπα και τους λοιπούς συγγενείς του διοικητικού συμβουλίου καθώς και πολιτικούς παράγοντες της χώρας. Πρόκειται για πράξεις κακουργηματικού χαρακτήρα, όπως παράνομες αναλήψεις, χαριστικές μισθώσεις ακινήτων, συμψηφισμός μισθών με οφειλές και πολλές ακόμη υποθέσεις που οδήγησαν στην παρακμή  του Γηροκομείου

Εντύπωση πάντως προκαλεί η στάση την οποία τηρεί ο Δήμος Αθηναίων και προσωπικά ο δήμαρχος κ. Καμίνης ο οποίος ενεργώντας ως άλλος Πόντιος Πιλάτος αρνείται να αντιμετώπιση το ζήτημα του Γηροκομειου Αθηνών. Παρά το γεγονός ότι οι εισαγγελικές Αρχές έχουν κοινοποιήσει τις κακουργηματικές διώξεις σε βάρος του κ. Μπούμπα ο κ. Καμίνης δεν κινεί διαδικασίες αντικατάστασης του από το ΔΣ της Ελεήμονος Εταιρείας γεγονός που σχολιάζεται ποικιλοτρόπως…

Διαβάστε ΕΔΩ τα όσα δήλωσε για την επίθεση που δέχθηκε η Σταυρούλα Πραστάκου

 

Διαβάστε περισσότερα για της υποθέσεις του Γηροκομείου Αθηνών παρακάτω:

Σχόλια