Μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία Ελλήνων για γκέι ταξιδιωτική ιστοσελίδα

Μια επιτυχημένη επιχειρηματική πρωτοβουλία Ελλήνων για γκέι ταξιδιωτική ιστοσελίδα

Δύο Έλληνες (ένας από την Ελλάδα και ένας από την Κύπρο) δημιούργησαν το πιο περιζήτητο site διακοπών !

idrites tou site

Είχαν μια πρωτότυπη ιδέα που αποδείχθηκε  όπως φαίνεται πολύ πετυχημένη. Δημιούργησαν μια γκέι ταξιδιωτική ιστοσελίδα, η οποία έχει γίνει πλέον μία από τις πιο πετυχημένες ταξιδιωτικές πλατφόρμες στον παγκόσμιο κλάδο της φιλοξενίας.

Πριν από μερικά χρόνια, ο Νίκος και ο Ζένιος είχαν την ιδέα όχι μόνο να συστήνουν ξενοδοχεία και θέρετρα φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους, αλλά και να βοηθήσουν τους ξενοδόχους να κατανοήσουν τις ανάγκες των γκέι ταξιδιωτών, προσφέροντας με αυτό τον τρόπο, μια υψηλής ποιότητας εμπειρία σε μια πιο εξειδικευμένη αγορά.

Όπως τονίζουν, τα πρώτα χρόνια «κάναμε ένα ειδικό εκπαιδευτικό πρόγραμμα σε προσωπικό ξενοδοχείων για τους γκέι ταξιδιώτες, προτού συστήσουμε την ιδιοκτησία στο ομοφυλόφιλο κοινό. Και δεν τους μιλούσαμε μόνο για το πώς να αντιμετωπίζουν τους ομοφυλόφιλους επισκέπτες μας, αλλά και για την ομορφιά που κρύβεται πίσω από την ποικιλομορφία και πως ως ομοφυλόφιλοι ταξιδιώτες, δεν απαιτούμε ειδική εξυπηρέτηση. Και πραγματικά εντυπωσιαστήκαμε, ειδικά με τους Έλληνες ξενοδόχους, οι οποίοι ήταν πολύ ανοιχτοί για να μας ακούσουν και χαρούμενοι για να μιλήσουν μαζί μας και να εκπαιδεύσουμε το προσωπικό τους.»

Εκτός όμως από τις προτάσεις διαμονής, η ιστοσελίδα τους έχει και εστιατόρια για καλό φαγητό, φιλικά προς τους ομοφυλόφιλους.

protasi fagito
Σχόλια