Μύκονος: Ένας ακόμα γάμος χλιδής – Καλεσμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου

Μύκονος: Ένας ακόμα γάμος χλιδής – Καλεσμένη η Γιάννα Αγγελοπούλου

Μπορεί ο γάμος της Μπαρός στη Μύκονο να κέντρισε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ, δεν ήταν, όμως, ο  μόνος λαμπερός γάμος που έγινε στο Νησί των Ανέμων το προηγούμενο διάστημα.

Εξίσου λαμπερός, με ελληνικό επιχειρηματικό και εφοπλιστικό άρωμα, ήταν ο γάμος του νεαρού επιχειρηματία Χάρη Δασκαλάκη, γιου του κοσμικότατου και πολύ αγαπητού ζεύγους της high society Βασίλη και Μελίνας Δασκαλάκη και την καλή του, καλλονής, λιμενικού στο επάγγελμα, Μαριλού Εδεν. Ο ρομαντικός και συγχρόνως χλιδάτος γάμος του νεαρού ζευγαριού έγινε στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Χαραλάμπου, κάτω από τους διάσημους μύλους της Αλευκάντρας, οι οποίοι είχαν φωτιστεί για την περίσταση σε χρώμα μπλε.

Αμέσως μετά οι νεόνυμφοι μαζί με τους γονείς τους παρέθεσαν μεγάλη δεξίωση στο Sea Satin, που εξελίχθηκε σε τρελό, νεανικό, νησιώτικο γλέντι.

Μεταξύ των προσκεκλημένων ήταν και η απαστράπτουσα Γιάννα Αγγελοπούλου, με χρυσό φόρεμα, με τον σύζυγό της Θεόδωρο και η Εύα Καϊλή, με κομψή, στράπλες τουαλέτα που μαγνήτισε τα  βλέμματα.

Αξιοσημείωτο είναι,  ότι το ζευγάρι πριν ένα χρόνο, περίπου, είχε τελέσει τον πολιτικό του γάμο, και μάλιστα έχει αποκτήσει ένα παιδάκι που τους έχει ξετρελάνει!

gamos-mikonoso8-708Σχόλια