Μυλόπουλος: Εγώ και ο αδελφός μου διοριστήκαμε γιατί θεωρηθήκαμε ικανοί

Μυλόπουλος: Εγώ και ο αδελφός μου διοριστήκαμε γιατί θεωρηθήκαμε ικανοί

«Δεν διόρισα εγώ τον αδερφό μου και η αδερφική σχέση δεν μπορεί να αποτελεί εμπόδιο στην επαγγελματική σταδιοδρομία» υπογράμμισε ο νέος πρόεδρος της «Αττικό Μετρό», πρώην πρύτανης στο ΑΠΘ, Γιάννης Μυλόπουλος, απαντώντας στις αντιδράσεις κομμάτων της αντιπολίτευσης, με αφορμή την τοποθέτηση του αδερφού του Νικήτα, στη θέση του πρόεδρου του Οργανισμού Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης.

«Ο αδερφός μου είναι καθηγητής στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, δεν τον διόρισα εγώ» δήλωσε ο νέος πρόεδρος της «Αττικό Μετρό» στο «Πρακτορείο 104,9 FM» . Όπως είπε, είναι γνωστή η πολιτιστική συνεισφορά και διαδρομή του αδελφού του και διορίστηκε από τον υπουργό Πολιτισμού. «Είναι δύο ανεξάρτητα τελείως γεγονότα. Δεν είναι ότι εγώ διόρισα τον αδερφό μου ή ότι ο αδερφός μου διόρισε εμένα» επανέλαβε ο κ. Μυλόπουλος.

«Είναι άλλο πράγμα εγώ να διορίσω τον αδελφό μου στην ‘Αττικό Μετρό’, είναι άλλο πράγμα να διορίσει ο αδερφός μου εμένα στο Μέγαρο Μουσικής, είναι άλλο πράγμα να επιλεγεί εκείνος σε διαφορετική θέση και εγώ σε τελείως διαφορετική θέση γιατί θεωρηθήκαμε ότι είμαστε επαρκείς και ικανοί από την κυβέρνηση» κατέληξε.Σχόλια