«Μύλος» το υπουργείο Δικαιοσύνης για τον Λάμπρου (έγγραφα)

«Μύλος» το υπουργείο Δικαιοσύνης για τον Λάμπρου (έγγραφα)

Τι κι αν το πρωί της Τρίτης (10/11), ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Παρασκευόπουλος υποστήριζε πως ο Πάνος Λάμπρου δεν είναι πλέον μετακλητός υπάλληλος του υπουργείου του; Τα έγγραφα τον διαψεύδουν πλήρως.

Πιο συγκεκριμένα, με βάση το έγγραφο που δημοσιεύτηκε στη Διαύγεια στις 30 Οκτωβρίου, ο κ. Παρασκευόπουλος δεν έλεγε τα πράγματα όπως είναι…

ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΕ Η ΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΕΞΟΔΩΝ…

Το παραπάνω έγγραφο αποδεικνύει πως ο ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Κωνσταντίνος Κοσμάτος εγκρίνει «τη μετάβαση του Παναγιώτη Λάμπρου του Κωνσταντίνου, από την Αθήνα στη Θεσσαλονίκη και αντίστροφα, σιδηροδρομικώς, με ημερομηνία αναχώρησης την 1-11-2015 και επιστροφής την 3-11-2015, για υπηρεσιακούς λόγους», κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως ο  Παναγιώτης Λάμπρου του Κωνσταντίνου εργαζόταν σε ειδική Ομάδα Εργασίας για την αξιολόγηση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και απεξάρτησης στους κρατούμενους.

Σύμφωνα με  το Φύλλο Εφημερίδας της Κυβερνήσεως από 23 Ιουλίου του 2015, ο κ. Λάμπρου είναι μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του υπουργού Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. 

…ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΩΣΤΟΣΟ ΠΡΟΕΚΥΨΕ ΕΡΓΑΣΙΑ… ΑΜΙΣΘΙ

Το υπουργείο Δικαιοσύνης το απόγευμα της Τρίτης εξέδωσε ανακοίνωση για το θέμα αναφέροντας:

Σε σχέση με τα αναφερόμενα για την εργασιακή σχέση του κ. Π. Λάμπρου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης υπογραμμίζεται ότι η ιδιότητά του ως μετακλητού υπαλλήλου έχει λήξει από 28/8/2015.

Μετέχει όμως αμισθί σε ομάδα εργασίας που έχει ως στόχο την ανάπτυξη δομών υγείας στο σωφρονιστικό σύστημα και το έργο της οποίας ολοκληρώνεται στις 31/12/2015. Με την ιδιότητα αυτή, κατόπιν απόφασης του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης κ. Κωνσταντίνου Κοσμάτου, εγκρίθηκε η μετάβαση του κ. Λάμπρου σιδηροδρομικώς στη Θεσσαλονίκη (1/11/2015 – 3/11/2015) για δραστηριότητα που εμπίπτει στον παραπάνω σκοπό.Σχόλια